Miért akarja az elliptikus tréner kitörni a lábamat?
Figyelt kérdés
Ugye tekerem és ahogyan az egyik lábam leér, a másik meg ugye jön fel, de olyan durván, hogy szinte ketté akarja törni a lábamat. Fáj tőle a hajlatom, a térdem. Miért van ez?jún. 17. 13:36
1/5 anonim válasza:
Valoszinu nem olyan magasan megy fel mint ahlgy a te labszar es comb aranyod
2/5 anonim válasza:
Nem AKAR semmit, ez egy gép, nincs akarata, föleg téged nem akar bárntai, csak rosszul van beállítva
3/5 A kérdező kommentje:
2# Azta, nem mondod? Átvitt értelemben képtelen vagy értelmezni bármit is?
Ha rosszul lenne beállítva, a család többi tagja is így érezne. Ők sem tudják, hogy mi a probléma, így olyanoktól szerettem volna kérdezni, akik kicsit jártasabbak a témában és felfognak egy egyszerű mondatot.
jún. 17. 22:14
4/5 anonim válasza:
Ez NEM átvitt értelem, hanem borzasztó rossz fogalmazás. Az AKAR tényleges szándékot jelent, nem pedig azt, hogy NEKED nem passzol egy berendezés.
Másrészt attól, hogy másoknak rendben van, neked nem biztos, mert nem egyforma a lábhosszotok, meg az egyéb méreteitek. Illetve érdemes lenne FIGYELMESEN elolvasni a használati utasítást, szerintem az is lehet, hogy valamit nem jól csinálsz, pl túl gyorsra van állítva
5/5 anonim válasza:
Csak valamiért nem éreztél rá ritmusra. Ez is olyan, mint a bicikli vagy taposógép. Az egyik lábbal terheled/nyomod a pedált, a másik lábad meg ellazítod és behajlítod, hogy a másik pedál tudjon szabadon feljönni. Ha a másik lábad kiakasztod, vagy csak nem lazítod el eléggé, akkor alulról a feljövő pedál megnyomja és akkor valami olyasmi fordulhat elő, amiről szerintem írsz. Mindig csak az egyik lábaddal állj a pedálon, mint lépcsőzéskor, de a másik közben laza és hagyd behajlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!