Játszottam a chess.comon,és a játszmaértékelő 2400-as élőpontszámot mutatott.Ez mennyi lehet a Fidénél?2000,1900?
De te nem vagy kezdo. Teged a profiktol az kulonboztet meg hogy mig ok majdnem mindig a tokeletest lepik te csak sokszor.
A rendszer ertekeli a lepeseket es ez alapjan ertekeli a jatszamadat.
Kérdező, továbbra is annyit tudok mondani, hogy a lichess és chess.com élődet írd meg. Robotok ellen híresen nem lehet jól megbecsülni valaki játékerejét, és ugyan ez igaz a legjobb győzelmeket és legrosszabb vereségekre is.
A Fide élőt pedig jól írtam, online oldalakon magasabb lesz a pontszamod, mint a hivatalos táblás Fide pontszamod, vagyis az online értékéből le kell vonni 2-400 pontot.
12
Lichess-nél olvastam ilyet. A chess.com esetén a fide élő magasabb 100-200-zal, mint az online.
Az esetemben a chess.com élőm 1600-1800 között ingadozik évek óta. A fide élőm meg 1770-1840 között.
Olvastam valami elemzést is erről anno, ott írták, hogy tapasztalat szerint az online ezen az oldalon alacsonyabb, mint a valós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!