Fehérje port mivel helyettesíthető?
Olvasd el a Fehérjefüggőség c. könyvet. Én megtettem.
Nem a fehérjétől leszel izmos, hanem attól, ha használod/edzed az izmaidat és normálisan eszel. Az nem normális, hogy napi fél kg mellfilé + 2-3 fehérjeshake. Lencsében tudod, mennyi van pl.?
3 hát igen a másik evidens, hogy megfelelően kell hozzá edzeni mellé.
Az egyetlen aminek szerintem értelme lehet, az a kreatin. Minden más pénzkidobás.
"aminek szerintem értelme lehet, az a kreatin"
10-ből 7 embernél semmilyen tapasztalható vagy kimutatható pozitívumot nem eredményez a kreatin, de nagy százalékban okoz emésztőszervi problémákat, úgyhogy nem értek egyet. Eddz, táplálkozz, aludj rendesen. Amíg ez nincs meg, addig nincs miről beszélni, ha pedig megvan, akkor azért nincs miről beszélni.
Mivel helyettesíthető?
Kajával. Egyél normális ételeket, és voilá.
"éreztem hogy megdogja kicsit az erőm meg vastagabbnak tűnök"
Lehet, hogy te a szerencsé 30%-ba tartozol, de sajnos az is lehet, hogy placebo.
"azt olvastam az az egyetlen hasznos"
A vizsgálati anyagok szerint a kreatin szedése egészségügyileg előnyös lehet, de hogy testépítésben vagy más sportokban mennyire van érezhető haszna, az ellentmondásos. Viszonylag olcsó, úgyhogy rossz döntést nem hozol vele, de hogy van-e értelme, az kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!