Napi 10 perc árnyékolással javúlhat a kondi?
Figyelt kérdés
jún. 12. 19:34
1/11 anonim válasza:
Ha a jelenlegi "kondid" (jelentsen ez bármit) nulla, akkor valamennyit biztos javulhat, de ez nyilván lószar. Érdemi sporttevékenyésg nem jön szóba?
2/11 A kérdező kommentje:
"Érdemi sporttevékenyésg nem jön szóba?"
Az idő a baj vagy a mozgásforma?
amúgy jelenleg 1,5 perc után lihegek és már öreg is vagyok 35+
jún. 12. 19:59
3/11 anonim válasza:
35 évesen öreg vagy? És a nalad 30 évvel idősebb sportolók mik? Öregapám 70 évesen átúszta a Balatont, apám pedig 50 évesen 110 kilóval nyom fekve, úgyhogy hagyj a bullshittel.
És igen, elsősorban az idő a molyfing. Az árnyékolás egy bevett mozgásforma küzdősportolóknál, de napi 10 perc bármitől mit vársz?
4/11 anonim válasza:
Hát azért ennél jobban erőltesd meg magad. Legyen benne zsákolás és boxkörtézés is.
5/11 anonim válasza:
Nővérem 40 évesen is egy agilis boxolónő!
6/11 anonim válasza:
Én 55 évesen, nöként kezdtem rendesen sportolni nulláról.
7/11 anonim válasza:
Úristen, már 35 vagy?? :) Én 43 évesen még a huszonévesek nagyját odakenem a tatamihoz! Nyilván nem egy olimpiai bajnokot de mondjuk a 95%-át. Hajrá!
8/11 anonim válasza:
Egyébként ha érdekel a küzdősport iratkozz be egy közeli klubba. Ott megerősödsz elég hamar annyira, hogy végignyomj egy másfél órás edzést. Plusz jó brigád szokott lenni ilyen helyeken. Bunyós közösségek elég összetartóak szoktak lenni, jó program is egy ilyen edzés.
9/11 anonim válasza:
Duce, de te férfi vagy, mint az áldott Mussolini...!
???
10/11 anonim válasza:
Mit akarsz árnyélkolni? És azt miért tartos sportnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!