Csak szerintem idegesítő mikor valaki úgy osztja az észt, hogy az nem látszik?
Mármint értem én, de nem túl hiteltelen a szájából az ilyen embereknek ebben a témában egyáltalán felszólalni?
Ez olyan mintha valaki haj ápolási tanácsot adna kopaszon vagy szűzen akarna házassági tanácsadó lenni…
Ezzel a sráccal a legkevesebb gond, hogy 67 kiló, vagy hogy rohadt idegesítő és cringe a stílusa. A nagyobb gond, hogy minden második posztja bullshit.
Ne foglalkozz vele. Mind magyar, mind külföldi fitnesz videósok között van ezerszer jobb választás.
önmagába nem para ha vki úgy oszt észt h sehogy nem néz ki
ettől még lehet jó szak ember
az a para ha nem néz ki sehogy és még sokszor hülyeséget is mond 😃
"póló alatt van az izom"
Annyi, mint egy középiskolás kamaszon fél év gyúrás után. A gond, hogy itt egy 15 éve konditerembe járó edzőről és megmondóemberről beszélünk, akivel tényleg nem is ez a legnagyobb probléma, hanem hogy az infantilis videói tele vannak ökörséggel, amivel zülleszti a szakmát és a sportot.
"nem kellene sértődötten lepontozni ha valakinek nem a lufi testalkat jön be"
Szerintem azért pontoztak le, mert butaságot írtál, ahogy most is. Amúgy milyen az a lufi testalkat?
"kondinak meg azért valamilyen szinten a tetszetős és egészséges testalkat lenne a célja"
Egyetértek, de ez hogy jön ide? Konstantin nem izmos, nem erős, de legalább a cringe videói számtalan baromságot tartalmaznak. A kérdés erre vonatkozott.
konstantínnal nem az a gáz h semmilyen izom tömeggel lett edző és fitness influencer
ezt már meg szoktuk 🤣
az vele a gáz h olyan magas lóról adja elő magát mint ha ő lenne stan efferding vagy mike israetel
csak tudásba és izomba az 1 %át nem éri el ezeknek a szak embereknek
Ez a csávó valami halál idegesítő.
Semmihez nem ért, én tiltottam TikTokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!