Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Navy SEAL-be csatlakozás...

Navy SEAL-be csatlakozás magyarként lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves fiu vagyok magyar állampolgársággal, angolul viszonylag tudok ha idővel kimegyek Amerikába megszerezni az állampolgarságot akkor csatlakozhatok a SEAL esek közé a tréning után? Engem az érdekel hogy lehetséges e vagy sem. Sokat jelent ez nekem kérlek komoly válaszokkal illesetek.

#Seal #Navy Seal #David Gogging #Államplgárság
jún. 11. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Magyar állampolgársággal nem tudom, hogy bűncselekmény-e más (pláne Egyesül Államokban) országok hadseregéhez csatlakozni. Nem vagyok jogász. De az elképzelésed valószínűleg több szempontból sem reális.
jún. 11. 11:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem kötekedésből de meghallgatnám a több szempontbol nem reális elképzelést, hátha megoldást találhatok rá, vagy ha ismertek valami oldalt ahol lehet ilyen kérdéseket feltenni és hivatalost választ is kapok rá boldog lennék ha leírnátok?
jún. 11. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Angol nyelvtudas es USA allampolgarsag szukseges hozza. Nyilvan utana szakmai kikepzes. Annak nezz utana, mennyi ido szukseges az allampolgarsag megszerzese utan, a UK-ben 2 ev.

1-es: nem lehet buncselekmeny, mert ha nincsenek meg hozza a feltetelei, fel sem veszik. A kerdezo meg elszant, van eselye ra. ;-)

jún. 11. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Nézd meg a hivatalos oldalt korrekt infókért: (VPN-el tudod csak megnézni magyarból)

[link]

Vagy itt egy Wiki öszzefoglaló

[link]

Angolul keresgélj

jún. 11. 14:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm rengeteget segítetek.
jún. 11. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehetseges csak erősen esélytelen. Csak állampolgár jeletkezhet, tehát ha 18 évesen kimész akkor 24 éves elmúltál mire az meglesz, mert maga folyamat is több mint egy év. Mivel csak US Navy-s katona jelentkezhet,előtte ott kell szolgálnod. A felvételin pedig kevesebb mint 9% megy át.
jún. 12. 01:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Idegen légióba simán mehetsz kérdező. Ha csak egy másik állampolgárság a cél, 5 évet a barakkban lehúzhatsz a konyhán. Ha az, hogy kalandokban vegyél részt, és egy tényleg jól képzett katona legyél, akkor pedig a világ szinte minden tájára mehetsz az alapképzés után már azt hiszem. Én Francia guayanaba akartam volna menni. Van róluk egy dokufilm az ottani kiképzésről youtubeon. Elég sok más alakulatról is van mondjuk. Fizetés jobb lesz mintha itthon csak érettségivel próbálnál elhelyezkedni, de ha nem mászod a rangokat meg missziózol, akkor kb minimum... 20 év alatt egész jó kis karriert lehet összehozni ha bírja az ember. De ha az első 5 év után otthagyod, akkor is már lesz egy olyan skillset a kezedben, ami nem átlagos. Franciatudásról nem beszélve. Na szóval 5 év után állampolgár is lehetsz úgyhogy szerintem ezért már mindenképpen megéri. Utána beiratkozhatsz valami átlag francia egyetemre egy piacképes szakra, és 5 6 év szívás után nem lesz szerintem a discipline probléma, hogy elvégezd. Én ezt akartam csinálni. Sajnos genetikai hulladék vagyok egy rakat eü gonddal, így esélytelen hogy egyáltalán jelentkezzek.

Viszont ajánlott nagyon keményen felkészülni, mert rengetegen mennek, szóval van kikből válogatni, és az egész életében éhező afrikai nagy előnnyel indul egy kényelemben felnőtt európaival szemben, abból a szempontból, hogy ott sokkal nagyobb az éhség és a küzdeni akarás a jobb élet reményében.

Ne bízz meg senkiben ha mész, főleg az első hat hónapban amíg kiszórják az első szűrőn átment nem odavalókat. Franciát beléd verik akár beszéled akár nem, de nyilván érdemes elkezdeni tanulni. Jó amúgy verések már nem olyan gyakoriak, és azért az is úgy megy, hogy ne legyen maradandó sérülés, amitől kiesne egy két napra vagy tovább a kiképzésből, szóval tudják hova hogy kell ütni hogy szwr legyen de ne legyen gond. De mondom tudtommal ez már nem olyan jellemző. Valaki erre azt mondta nekem, hogy puhul a kiképzés. Szerintem ez nem feltétlenül rossz, de lehet, hogy tényleg ez kell a kompetens katona képzéséhez. Nem értek hozzá. Nyilván tudják mit csinálnak, azért mégis csak a légió a franciák golyófogója ha baj van, és őket fogják a francia hadsereg és emberanyag helyett először küldeni. De NATOnak nincs párja szóval úgysem lenne soha akkora balhé hogy egy nagyhatalommal, ami úgyis eltörpül az USA mellett, nyílt konfliktus legyen, mert az atomháborút jelentene. Aztán az olyan kis lófitty konfliktusok, mint ami tőlünk délre volt, hát láttuk hogy mennyire rosszul ment azoknak akik a légiósokkal szemben álltak jelentős túlerőben

jún. 13. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!