Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék otthon edzeni. Mit...

Szeretnék otthon edzeni. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsi izmot növeszteni, főleg fenék és has izmot. Vannak youtuberek akiket tudtok ajánlani illetve eszközöket? Edzőterembe még félek menni, de szereznék tenni valamit az alakomért.

jún. 10. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A hosszútávú progresszióhoz elég súlykészlet és felszerelés nélkül érdemi izomzatot építeni nem lehet. Ez több százezer forint alaphango, úgyhogy a helyedben csak elmennék a konditerembe, mint mindenki más. Addig meg tessék:

https://www.youtube.com/@godrosiadam

jún. 10. 23:03
 2/5 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm szépen. Tudom hogy otthon nem tudom elerni a tökéletes alakot viszont el szeretnem kezdeni hogy az edző terembe ne érezzem magam hülyén. Tudom hogy senki sem nézne de a kis hang a fejemben egyre csak mondja
jún. 10. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Hasra és fenékre pont nem nehéz edzeni otthon akár eszköz nélkül is,de ha tényleg lényegesen izmot akarsz növelni akkor ahogy az első is mondja jobb terembe járni.

Az sem lesz olcsó,nagyon elszálltak szerintem a kondibérlet árak,meg a közösség se volt a legjobb amikor jártam.

De ezek csak saját tapasztalatok,körül kell nézni a környéken

Vannak ilyen home workout appok is, szerintem kezdésnek érdemes megnézni

jún. 11. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

"Hasra és fenékre pont nem nehéz edzeni otthon"

A hasedzés élből nem túl értelmes, hisz a kockahasat az alacsony testzsír-százalék adja, nem az edzés, fenékre pedig kifejezetten a nagy súlyos alsótest gyakorlatok hatnak építően, ezek pedig otthon nem elérhetők a kérdezőnek.

jún. 11. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Nézz utána majd próbáld ki a street workout-ot!

Otthon is tudod csinálni, véleményem szerint az egyik legjobb sport.

jún. 12. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!