Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasra hízás ellen!?

Hasra hízás ellen!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Februárban kezdtem el edzeni, akkor voltam körülbelül 55 kiló, most 63 körül vagyok, viszont az a gondom hogy a hasam az elég rendesen megnőtt, a többi helyre is nőttem, viszont a hasamon látszik legjobban, mert kerekebb.

Mit lehetne tenni, hogy lejebb menjen, anélkül hogy fogynom kellene?

Hiszen még alapból mindig vékony vagyok a magasságomhoz képest (181cm).

És még mindig kellene rám pár kiló!

Edzek heti 3 napot.

Segítő válaszaitokat előre is köszönöm.

Trollok kerüljenek 🤗

2024. jún. 7. 22:11
 1/6 anonim válasza:

181cm 63kg és a hasad kerekebb? Nem lehet hogy csak testkép zavarod van?

Egyébként fizikailag képtelenség csak hasról fogyni, ha azt akarod hogy zsírt veszíts a hasadból, ahhoz kalóriadeficitet kell elérned, amitől az egész tested arányosan fogy (nem arányosan mert mindenki genetikája más, de ezt nem tudod befolyásolni)

2024. jún. 7. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem testkép zavar, hiszen más is mondta már 😅
2024. jún. 8. 05:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy kivizsgálás bedobnék a helyedben, lehet felgyülemlett folyadék vagy szétnyílt hasizom... ilyen súly-magasság mellett ez nem normális.
2024. jún. 10. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért annyira nem durva, nem úgy kell elképzelni mint egy labda :D

Csak szimplán kerekebb picit. A lényeg hogy jobban látszik hogy nőtt a hasam, minden más is nagyobb, de nagyobb mértékben a hasam változott.

2024. jún. 11. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
A kivizsgálás nem árt, viszont megnyugtat. Ha nem találnak szervi elváltozást, akkor tudod, hogy genetika és ennyi. Ha utána olvasol, amúgy több oka is lehet. Kezdve a táplálkozástól, glutén érzékenység esetén, máj elégtelenség stb..
2024. jún. 11. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szabadidőmben valószínűleg majd kivizsgáltatom, bár amilyen egészségügy van, nem biztos hogy van az embernek órákat várni.
2024. jún. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!