Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megbízható szúnyogriasztó...

Megbízható szúnyogriasztó készüléket tudtok ajánlani erdei sétához, kocogáshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan érdekelne, ami Ti magatok kipróbáltatok és elégedetten használtok, vagy biztos forrásból tudjátok, hogy megbízható.

Köszönöm szépen előre is.

jún. 4. 02:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Spray az jó pl off, vape
jún. 4. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja, nem akarok semmilyen testre kenendőt használni.
jún. 4. 14:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Elektromos kütyüre gondoltam elsősorban.
jún. 4. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy ultrahangos bigyó egérre se jó.Szunyognak meg füle sincs :)
jún. 4. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg egy patikában! Mondjuk ha nem a susnyásban futsz, akkor nem nagyon kell ilyesmi.
jún. 4. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:

4, úgy tudom, érzékelik a hangot.

Léteznek ultrahangos riasztók, amik állítólag hatástalanok.

-------

5, Ha nem kellene, akkor nem kérdezném.

Pl. erdei ösvényen, külvárosi ösvényen, ahol a közelben sűrű a növényzet nagyon erős tud lenne a szúnyogok jelenléte.

Ok, majd megkérdezem a patikában is.

De én azért is kérdezem tőletek, mert biztosan működő megoldást szeretnék.

Most nézem, létezik pl. szúnyogriasztó karkötő, de nem tudom mennyire hatásos.

Valaki próbálta már?

Köszönettel várom további hozzászólásokat, különösen a megoldást.

jún. 6. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs erre megoldás, ami nem kémiai befúlyós bekenős. Vannak ilyen olyan termékek, de nem érnek semmit. Ha gyorsan futsz akkor nem ér utol a szúnyog de ha megállsz akor ellepnek.

Van az a karkötő amibe citromolaj meg miegymás szagos dolog van beitatva de az is ugyanolyan kémiai csak nem ér sokat, mert egy helyen van a csuklódon, attól még a lábadat nyakadat megcsípi, maximum a kézfejedet kerüli.

jún. 6. 11:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon sajnálatos. Sokszor csak sétálok. Mostanság olyan helyen járok, ahol csak a lábamra jönnek. Rövid nadrágban vagyok. És hosszú ujjú pólóban. A hosszú nadrág meleg lenne. Lehet létezik nagyon vékony nadrág, csak nekem nincs olyan.
jún. 6. 15:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha valakinek eszébe jut valami hasznos, köszönettel várom.
jún. 9. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!