Hogyan lehet kibírni a kellemetlen érzést súlyemelésnél? (feladom mert nagyon kellemetlen)
Szerintem nem kellemetlen, meg még pár millió ember szerint se. Számodra mi a kellemetlen? A fáradtság? A sportolás fáradtsággal jár, sajnálom. Vagy valami fájdalmat érzel? Akkor lehet, hogy szarul csinálsz valamit. A mondataid alapján erre sok esély van.
Nem mindenkinek való a súlyzós edzés egyébként. Járj inkább futni, biciklizni, úszni, focizni, boxolni, szertornázni, vívni, bárhova, de fáradtság ott is lesz, előre szólok. Vagy járj sakkozni, vagy maradj otthon tévézni és feküdni. Valakinek ennyi való.
Túrában és gyaloglásban jó vagyok és igen ezek is fárasztóak de csak a lábamra korlátozódik és alacsony intenzitású, tehát hosszútávú kitartásra épül amiben jó vagyok.
A gond az hogy ezektől csak a vádlim nézz ki jól.
Hogy úgy mondjam a súlyemelésnél viszont egyszere érzem a nagy megterhelést, viszont ha meg nagyon könnyüt emelgetem, nem igen fejlödöm. Vagy elég annyi mondjuk hogy 5kg emelgetem?
Sajnos olyan szinten nincs izmom hogy két karral max teherbírásom 15 kg és majd belehalok annyira nehéznek érzem, egy karral kb ennek a felét, de az is nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!