Irodai munka - jelentkezö comb es fenék problémák vannak?
Sziasztok,
35 eves no vagyok. 2,5 eves a gyerekem szoval szültem, a terhesseg alatt elegge meghiztam amit azota megint leadtam, sport es kaloria deficit illetve egeszseges etkezes.
165 cm 51 kg voltam 2 honapja.
2 honapja elkezdtem megint dolgozni, mernök vagyok sokat ülök az irodaban - heti 5x 6 orat..neha neha felallok persze de inkabb ülök.
Tudom magamrol, hogy mindig a popsi / fenek tajra hiztam inkabb (erettsegi, egyetem alatt amikor sokat ültem mindig erre voltam hajlamos)
Akkoriban viszont sokat setaltam - volt ra ido - most - melo es gyerek mellett erre semmi idöm nincsen.
A hasam erös, kockas a karjaim is izmosabbak a felsö testemmel nem volt gond sosem.
Minden reggel sportolok, több eve mar, otthon felkeles utan. Fenek es combra koncentraltam mindig is viszont erzem feszül a nadrag lassan illetve latom kicsit "nagyobb" lettem - gondolom az üles miatt.
A merleg is 1-2 kg-al többet mutat (persze ez sokszor a havi menstruaciommal is összefügg gyorsan kötök sajnos vizet)
a kerdesem az lenne hogy tudom megakadalyozni hogy a honapok evek alatt elseggesedjek ;) nem szeretnem elvesziteni a formamat.
Kocogni, bocajozni stb semmi lehetöseg amig a gyerek ilyen kicsi, az apja sajnos nem igazan segit bele (ezt a temat hagyjuk most)
Mit lehetne otthon meg csinalnom hogy a fenekem / combom maradjon vekony?
köszönöm
Egyszerű. Nem.mozogsz, többet eszel. Hízol. És fenéktájra hízol először genetikusan.
A prevencio mozgás és az adagok kontrollálása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!