Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Irodai munka - jelentkezö...

Irodai munka - jelentkezö comb es fenék problémák vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

35 eves no vagyok. 2,5 eves a gyerekem szoval szültem, a terhesseg alatt elegge meghiztam amit azota megint leadtam, sport es kaloria deficit illetve egeszseges etkezes.

165 cm 51 kg voltam 2 honapja.

2 honapja elkezdtem megint dolgozni, mernök vagyok sokat ülök az irodaban - heti 5x 6 orat..neha neha felallok persze de inkabb ülök.

Tudom magamrol, hogy mindig a popsi / fenek tajra hiztam inkabb (erettsegi, egyetem alatt amikor sokat ültem mindig erre voltam hajlamos)

Akkoriban viszont sokat setaltam - volt ra ido - most - melo es gyerek mellett erre semmi idöm nincsen.

A hasam erös, kockas a karjaim is izmosabbak a felsö testemmel nem volt gond sosem.

Minden reggel sportolok, több eve mar, otthon felkeles utan. Fenek es combra koncentraltam mindig is viszont erzem feszül a nadrag lassan illetve latom kicsit "nagyobb" lettem - gondolom az üles miatt.

A merleg is 1-2 kg-al többet mutat (persze ez sokszor a havi menstruaciommal is összefügg gyorsan kötök sajnos vizet)

a kerdesem az lenne hogy tudom megakadalyozni hogy a honapok evek alatt elseggesedjek ;) nem szeretnem elvesziteni a formamat.

Kocogni, bocajozni stb semmi lehetöseg amig a gyerek ilyen kicsi, az apja sajnos nem igazan segit bele (ezt a temat hagyjuk most)

Mit lehetne otthon meg csinalnom hogy a fenekem / combom maradjon vekony?

köszönöm

jún. 1. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
Ha adott a normális kalóriabevitel és a rendszeres sport, akkor nem lesz probléma.
jún. 1. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Nem.mozogsz, többet eszel. Hízol. És fenéktájra hízol először genetikusan.

A prevencio mozgás és az adagok kontrollálása

jún. 1. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Otthoni aerobik. Ha az ember rendesen csinálja, és nem csak percekig, tud kemény lenni.
jún. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!