Fel maraton verseny előtt 1 héttel influenza - le lehet futni virtualisan?
Múlt héten szombaton meg 10km t futottam, nem ment annyira, de be tudtam rossz napnak. Hajnalban már vacogtam. 2 nap kemény láz, aztán napközben csak 37.5 estére 38.1. Ez napok óta így megy, illetve tegnap már csak 37.1 volt. Fejfájással kezdtem, most már csak úgy érzem magam tegnap óta mint aki szetitta az ágyat előző este. Kabe meghalni van kedvem. Fájt az egesz testem napokig, most már csak a vádlim fáj.
Olvastam a verseny honlapján h virtuálisan is lehet teljesíteni, írtam is nekik, h írjak le a szabályokat arra vonatkozóan, mert ha elmennek a versenyre akkor csak 3 órám lenne teljesíteni, és ezen a ponton csak setalasrol lehet szó. Néhány verseny úgy van meghirdetve h nyugodtan setalhatok is. Általában 2 ora 20 perc kell nekem a teljesiteshez. Most arra gyurtam hogy 2.15 legyen. Aprilis 21.en volt az utolsó versenyem, akkor 2.18at futottam. És végre egész jól belejottem, 2 hete 20kmt futottam.
Ha valami csoda történne és végre kilabalnek ebből az utolsó periódusabol az influenzanak meg ma, és holnap már teljesen gyógyult lennék és képes lennék egy 3kmt kényelmes tempóban lefutni, akkor talán megkockaztatnam, hogy 8.30asokkal lekocogom a versenyt. De erre már nem igazán látok esélyt.
Kifizettem a kulon pólót is, ami csak akkor jár, ha lefutom.
Arra gondoltam, ha megengednek h virtuálisan legyalogoljam, akkor megleszem, úgy is mihelyst lehet lefutom a felmaraton távot. 2 hét múlva lesz egy helyi 12kmes verseny, az után futnam le valószínű.
Ti mit tennétek? Szeretném nagyon azt a pólót, szerettem volna ott lenni a versenyen, de ez most már joforman lehetetlen.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!