Milyen gyakran mossátok ki a futócipőtöket vagy gyaloglócipőt mindennapi használat esetén?
Figyelt kérdés
Ha pl reggel és este jár vki kocogni, futni vagy gyalogolni minden nap, akkor milyen időközönként érdemes kimosni az ahhoz használt cipőt?máj. 14. 14:10
1/6 anonim válasza:
Futócipőt soha nem mosok, öntisztuló és mivel bőr része nincs, ápolást sem igényel. Semmi értepme, van hogy egy hétig szutykos idő van, akkor naponta kellene mosnom, utána meg úgyis 2 nap alatt teljesen lepereg róla.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Milyen ez a futócipő, tudsz róla egy linket adni?
jún. 2. 14:36
3/6 anonim válasza:
Hogyhogy milyen? Ezt bármelyikre írom. Ne úgy értsd, hogy lepereg róla, hogy olyan tiszta lesz, mint ha kimosnád, mindig koszos valamennyire, csak ha nagyon sáros napok vannak, annak nagyobb része pár nap futás után lejön.
Úgy egyáltalán nem értem mi értelme mosni egy sima futócipőt, a talpáról lekopik a kosz, felül meg gyöngyvászon vagy hasonló szövet, nem goretex, nem bőr, ami ha tartósan koszos, az árt neki.
4/6 A kérdező kommentje:
#3. Ja, azt hittem, hogy vmi speciális cipőd van.
jún. 3. 19:54
5/6 anonim válasza:
Én mondjuk havonta bedobom mosógépbe ilyen rövid 10 perces 20 fokos öblítésre, vagy ha esetleg nagyon saras a textil része lemosom kerti csapnál
6/6 A kérdező kommentje:
#5. Oké, köszi!
jún. 19. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!