Lányok! Mit gondoltok a Musclebearekről?
Figyelt kérdés
Aki izmos, de van egy hasa is.máj. 8. 11:21
1/5 anonim válasza:
Kb. ilyen kaliberű férfi fogja megkérni a kezem nemsoká 😊
2/5 anonim válasza:
Nekem önmagában ez kevés adat ahhoz, hogy bárkiről gondoltam legyen. Egyéb külső és belső tulajdonságokra lenne ehhez szükségem.
3/5 anonim válasza:
Férfias. De nekem igazából az sem fontos, hogy izmos legyen, ki legyen gyúrva. Az jó, ha erős, nagyobb darab. Egy kis felesleggel is tud nagyon vonzó lenni.
4/5 anonim válasza:
Én férfiként írom ezt , h eddig a lanyoktol azt kaptam - én is így nézek ki 186/105 kg - h nekik nem jön be , meg meleges??! - utóbbit nem igazán értem , előbbit el tudom képzelni de eddig csak olyannal találkoztam akinek nem jött be ..
5/5 anonim válasza:
Attól függ haléktalan szállón lakik-e vagy saját palotában a rózsadombon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!