Mit tegyek hogy hamar lefogyjak? Hiába próbálok lefogyni nem megy
ha tényleg hamar akarsz lefogyni, akkor van egy rá módszer, de csak nagyon rövid ideig tartható. Pofon egyszerű. Protein sparing modified fast (PSMF) diet a neve. Kiszámolod egy fehérjebevitel kalkulátorral a paramétereid alapján hány gramm fehérjét kell bevinned az izomtömeged megtartásához. Azt tartod minden egyes nap. A zsírt meg a szénhidrátot minimálisra csökkented. Nagyon rövid ideig lehet csinálni, kínszenvedés lesz, mentálisan szinte elviselhetetlen, nőként totál felborulhat a hormonháztartásod az alacsony CH miatt és falásrohamok törhetnek rád. Maximum 10-14 napig tartható kb. Zsírból ekkor sem tudsz fogyni sokat, de a vízből biztosan. Így simán lemehet 5 kg is akár.
Ha nagy a súlyfelesleg ez kivitelezhetetlen, mert ennyi idő alatt nem tudsz lefogyni, de ha viszonylag gyors eredményeket szeretnél, akkor is tartsd a fehérjét és inkább egy low carb diétát válassz, ahol mondjuk 60-100 gramm körül marad a szénhidrát. A zsír meg annyi legyen hozzá, hogy a fogyáshoz szükséges kalóriakereted kitöltsd vele. Ha férfi vagy a szénhidrát csökkentést jobban el fogod viselni.
Mielőtt bárki belém állna, rengeteg könyv van a diétáról, keress rá bátran, és a TLC élet 250 kg c. műsorban is nagyon hasonlóan fogyasztják az extrém elhízott, azonnali gyors fogyást igénylő betegeket, PSMF alapon.
na, milyen meglepő, hogy már megint le vagyok pontozva... ugyan mi fájt abban, amit írtam? Ja értem, hogy nem voltam túl PC, és nem jöttem azzal a bullshittel, hogy hát csak számold a kalóriákat meg mozogj többet, ne akarj gyorsan fogyni.
Igenis rövidtávon működik a PSMF. Attól, hogy neked fogalmad sincs róla, soha nem hallottál még róla, vadbarom módjára miért pontozgatsz?
Soha nem voltatok még olyan helyzetben, hogy 2 hét múlva esküvő, 2 hét múlva osztálytalálkozó, nyaralás? Áh... nem ti soha. Soha nem akartatok még a finishben egy kicsit csinosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!