Ha heti kétszer edzek combra, mennyi idö múlva látszik az eredmény?
Figyelt kérdés
4-es sorozat, 20 ismétlés, guggolás2010. okt. 27. 07:08
11/18 anonim válasza:
Nem kötelező a kiegészítő.Én próbálnám a fehérjét magasan tartani.Akár 3g/tskg körül.A ch-t pedig hintáztasd.Csökkentsd,Aztán kicsit emeld és ezzel játsszál.Használj telítetlen zsírokat is ch helyett és ezeket is cserélgesd.Ilyenkor pedig felmehetsz akár napi 7-8 étkezésre is ha módod van rá.Így biztos folyamatosan lesz amino utánpótlás.
De azért egy BCAA-t meg Glutamint próbálj beszerezni mert nagyon hasznosak lehetnek.
A súlyzós edzést pedig tartsd meg
12/18 bénabéla11 válasza:
napi 7 étkezés az megvan, a fehérjét is probálom tartani, csak elég nehéz mivel elég sok minden másképp működik, de azé probálom csirkemellel, tofuval, tojással, meg tejjel pótolni.
hát nem hiszem hogy egykönnyen találok testépítőboltot, de azé még keresek!
14/18 anonim válasza:
ha koxot gyártanak akkor tápkieget is.Biztos van ott is valami.A tej nem a legjobb.Bár végszükség esetén a sovány tej belefér.Sovány túró is mehet lefekvés előtt 1 emberes adaggal.És a tojásfehérjét se sajnáld.A tofu akár jó is lehet diétában
15/18 bénabéla11 válasza:
én is soványtejre gondoltam...turot meg még nem találtam...
16/18 anonim válasza:
Heti két comb edzés = napi két kakilás!
17/18 anonim válasza:
Miért nem jó a tej a zsír miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!