Szülés után mennyire jó ötlet a gyaloglópad?
Ha letelt a 6 hét, esetleg egy gyaloglópados, szolid edzést belefér elkezdeni?
Természetesen, ha nincs semmi problémám.
Mondjuk ilyen fél órás kényelmes séta, a napi jövés-menés mellé.
Hat az semmi ha nem ferne
Bele elegkemeny lenne
Érzem a szarkazmust nyugi. Nem én találom ki, pubmeden olvasgass. De az emberek nagy része lusta utána nézni dolgoknak, így felesleg is magyaráznom az igazam.
Ezt sem en talalom ki nyugodj meg. Setalgathatsz ha ha utana meg elotte egesz nap csak fekszel ulsz nem leszel egeszseges.
Gerincnek dereknak is kell annal tobb testmozgas es hat izom fejlesztese amit setaval nem ersz el. En mivel olyan munkahelyen vagyok ahol allok es setalok egesz nap csak faj tole az ember hata ha nem csinal melle gyakorlatokat. Akkor mi az egeszseg? Az hogy setalgatsz es mozogsz vele valamennyit vagy sportolsz neha kardiozol lejarsz futni? Ami kotelezo lehetne az egy atmozgato testmozgas kis gyogytorna hogy az embereknek kesobb ne fajjon minden izuletjuk csontjuk es a szervezetuk is erosebb legyen. Idoben vagy gyorsabb vagy ugyan annyi mint az a 5-10ezwr lepes
#6 A lépés az lépés, csináld azt bárhogyan, bármennyi idő alatt..
Itt nem az izmok fejlesztéséről beszélek, az egyértelműen kellene mindenkinek, ugyanúgy kötelezővé tenném ezt is, sőt, ezt még jobban, mint a lépésszámot. De több az esély arra, hogy az emberek lépésszámot kövessenek, mintsem lemenjenek edzeni.. Csak nézz körbe az ismerőseid között mennyi "fitt" ember van. Legalábbis én a saját példámból indulok ki, sajnos az én ismeretségi körömben 20 perc séta is megterhelő az embereknek, mert lusták, holott közel sincsenek elhízva. Én is edzek, komolyan veszem, heti 4-5 alkalom, de nem lehet ezt mindenkitől elvárni, én már-már fanatikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!