Milyen futó- vagy gyaloglópadot ajánlanátok?
Célok: napi 1-1,5 tempósabb sétálás (szobabiciklim van, naponta használom, a változatosság miatt gondoltam beruházni egy padra is)
paraméterek: én 53-55 kg-s 34 éves nő
anyagiak: max 150 ezer
preferenciák: kényelmes lépéstávolság, de ne foglaljon túl nagy helyet. Lehetőség szerint összecsukható legyen.
Amennyiben motoros, Ft-ben kifejezve kb mennyire pörgetné meg a rezsit a napi használat?
egyéb: minden tanácsnak, ötletnek, értelmes gondolatnak örülök és köszönettel fogadom!
Szia!
Régen nézegettem ilyeneket, így nem is tudok konkrét típust ajánlani, hanem inkább azt kérdezném, hogy ugyanez a szabadban nem opció? Szerintem jobban felfrissítene.
Ha mindenkép akarsz valamit otthonra, én step padot ajánlom, lehet vele lépcsőzni, lehet táncikálni, millió módon lehet használni, én még magas pulzustartományú kardioedzéseket is tolok rajta,
Nem csörög, nem zörög, nem surlódik, nem dübörög, totál csendben van a családot se zavarja, nyugodtan lehet közben filmet nézni, zenét hallgatni.
Kezdetben olcsó futópadot vettem, (olcsó, tehát 200 alatt)…
Gyülőltem, hangos volt, ráadásul az 1 év garanciaidőt épphogy kihúzta…
Aztán szobabicikli, egy idő után csörgött zörgött…
Majd elliptikus trainer… az meg a lábamnak volt eszméletlen kényelmettlen, majd elkezdett az is csörögni zörögni, ugye ahogy belefolyik az izzadtság…
Így találtam rá a step padra, 5 éve azt használom és a mai napig imádom, tönkremenni meg gyakorlatilag nem tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!