Mi megy most az F1-ben?
Mármint úgy értem, hogy 5-ből 4-hír nem is a versenyzésről, hanem (mű)balhékról szól.
- Horner (nem létező?) viszonya az asszisztensével
- az FIA elnök feljelentése
- a Red Bullon belüli széthúzás
- Wolff házaspár információcseréje
Értem én, hogy az RB-dominanciája nem mindig túl izgis, de ez az egész sportág lassan olyan már, mint egy szappanopera, és a Netflix is rátesz erre egy lapáttal.
A horner féle ügyről hallottam, mert a Gábor féle live-ban megemlítették. A többiről nem is hallottam. Nem is érdekel.
Hát ilyen az amikor az ember amikor a sporttal magával foglalkozik és nem a pletykákkal...
Tegyél te is így! Van csomó téma ami érdekesebb, jobb mint az hogy ki kit kefélt meg vagy épp nem kefélt meg.
Nézd, ne túráztasd magad feleslegesen, mint ahogy én se álltam bele abba, hogy a “többiről nem is hallottál”. De hogy nem hallottál, hisz ha követed az F1-et, akaratlanul is szembe jönnek ezek. Mint ahogy Gáborék úgyszintén foglalkoztak és foglalkoznak jelenleg is ezekkel a témákkal.
Szóval ahelyett, hogy játszod az agyad, hogy mekkora guru vagy, hogy csak a sporttal foglalkozol, inkább adj választ érdemben a kérdésre, vagy farolj tovább máshova szakérteni :)
Juj egy fontos kérdés!
Sir Lalának mikor lesz új piercingje? 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!