18 évesen késő lenne elkezdeni MMAzni? 18L
Nem késő, a néptánc és az úszás miatt vélhetően jó a lábmunkád, a kéz-láb koordinációd, a kitartásod, és az aerob állóképességed.
Anthony Joshua is 18 éves kora körül kezdett boxolni, és világbajnok lett. MMA-nál annyiban biztos más a helyzet, hogy komplexebb sportág, biztos jobb lett volna előbb kezdeni, de simán tudsz még versenyző lenni.
én is most akarok nulla edzésmultal elkezdeni valami küzdősportot. MMA muhay thai vagy krav magán gondolkozok ami utcán jól jön.
19/f szerintem nem késő vannak olyan profi mmasok akik 20 éves koruk környékén kezdték. persze ott másnak is szerepe van hogy bejuss az ufcbe. nem elég szimplán ütőképesnek lenned.
én hobbi szinten akarok de ha te komolyabban gondolod akkor sem késő de sok áldozattal jár erről fog szólni az életed a mindennapjaid a munka meg hátrány főleg ha ilyen gyári 3 műszak kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!