Formula 1 rajongók, a Ferrari - Hamilton leigazolás kapcsán történt veletek korábban olyan hogy egy utált versenyzőt később megkedveltetek mert leigazolt a kedvenc csapatotokhoz?
Én Alonsot nem kedveltem és nem örültem hogy akkor a Ferrarihoz ment. Vettel 50-50%. A többieket kedveltem.
Nem ajánlatos kipfújolni, utálni egy versenyzőt mert meglehet hogy a kedvenc csapatod még akár leigazolja?
A csapatvezetők tojnak arra hogy a rajongók kit hogyan miért kedvelnek, nekik megfelel akkor megszerzik?
Olvastatok valamit arról hogy a Tifosinak mi a véleménye a Hamilton leigazolásról? Évekig kifütyülték jövőre meg náluk versenyzik. Mekkora szembeköpés lesz a Olaszban nyerne?
Nem volt ilyen. Attól, hogy egy versenyző egy számomra szimpatikus csapathoz igazol, még maga mint ember semmivel sem lesz szimpatikusabb.
A tifosi elvakult ultrákból áll, mindenkit kifütyülnek, aki hazai pályán megveri a Ferrarit (Vettel is kifütyülték, amikor még Red Bull-os volt).
Nagyon jó gondolatok. Egyetértek veletek.
1# Igen azt tudom/emlékszem is még rá hogy Vettelt is kifütyülték.
2# Youtube kommentben én is már írtam hasonlót hogy elismerem, tisztelem, becsülöm a tudását a tehetségét de megnyilvánulásai nem jönnek be. Ettől függetlenül se utálom.
Számomra ő mindig is az ős ellenfél volt. Már túlléptem azon hogy utáljam vagy haragudjak rá mert jól megy neki mert elképesztő magasságokba jutott.
És most furcsa lesz hogy ott lesz a kedvenc csapatomnál.
És ott a csavar hogy Wolff szeretné leigazolni Verstappent Hamilton helyére.
Az ellenfél csapat pilótáját.
Ő se kérdezte meg a rajongókat hogy mit szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!