Szerintetek normális, hogy így néz ki valaki 15-18 évesen? (többi lent)
Szóval ma kipróbáltam egy "népszerűbb" konditermet, ahová amúgy nagyon sok fiatal jár és hát... nem tudom. Nem akarok képeket linkelni, mert nagyon semmi nem adná vissza azt, amire én gondolok így megpróbálom röviden leírni.
Egyrészt habitusból, a most középsulisok körében népszerű hajstílusokból, pattanásos, gyermeteg arcokból egyből lelehetett szűrni, hogy az illető nincsen 20 év felett. Másrészt a problémám az, hogy egyesek úgy néznek ki ennyi idősen mint valami fitnesz modell, akiket az instán/TikTokon/YouTubeon látsz. Az átlagéletkor az kajak valahol 20 év körül lehetett, elvétve voltak harmincas férfiak, 1-1 harmincas nő, de tuti hogy a legtöbben középsulis kiscsajok, meg srácok voltak.
Én is voltam ennyi idős és valóban voltak akkor is olyan lányok, fiúk a suliban akik nagyon jól néztek ki, sportoltak, izmosak voltak, de ez, ez valami teljesen más szintű volt. Az osztálytársaim között talán egy csaj ütötte meg ezt a szintet, fiúk közül kb senki, engem is beleértve, pedig én már akkor is rendszeresen mozogtam.
Értem én, hogy itt nyilván olyanok voltak akik szeretnek edzeni és rendszeresen szoktak, no shit, de miért mindenki úgy nézett ki, mint valami testépítő vagy fitnesz modell? Amúgy arra gondolj, hogy voltunk vagy ötvenen, ha nem többen, annyira sokan voltak. Kajak kerestem hátha van duci vagy vékonyka közöttük, de alig lehetett látni olyat elvétve, az is inkább az idősebb korosztály volt, amiből így is alig volt már eleve. Én világéletemben vékony voltam, régóta edzek, de még én sem ütöm meg azt a szintet, mint tőlem fiatalabbak? Sőt 20 felett még én számítok idősebbnek? Más is tapasztalt ilyet? Pedig látszik rajtam, hogy edzek, de ez nagyon elgondolkodtató volt számomra.
Lehet 10 éve edz
Rengeteg fiatalt látok én is akik izmosak jó az alakjuk.
Csupán nem adják fel 3 hónap múlva de szabályosan alaposan edzenek meg figyelnek a táplálkozásra
8:
Nem akarod érteni. Semmit nem jelent a 15-18 ves korosztályra nézve hogy mit látsz egy konditerembe, mert ott eleve felül vannak reprezentálva az edzettebb kinézetűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!