Mi értelme van a gyúrásnak ?
Figyelt kérdés
Görgetem az instagramot vagy akár a facebookot mindegy és szinte csak ez jön velem szembe. Már azt sem tudják hogy feszengjenek, csajok detto. Arról nem is beszélve mikor megy előttem , és az összes kirakatüvegbe magát nézi. Elhiszem hogy jó érzés hogy van a munkájuknak gyümölcse, de ezen kívül bármi haszon ? Nem nézem le őket meg nem is mondom hogy puhányak, bár némelyik eléggé felfújt. De a kedvencem amikor azt gondolják hogy övéké a világ, mikor méreget mert ő gyúr... de mikor munka van akkor ahh most pihenőnapom van most ez van most az van. Szóval nem igazán látom értelmét.febr. 24. 22:31
11/12 anonim válasza:
6 szerintem pedig te vagy a gyenge szr, és a pálcika lábammal akkora körívest rugok a térdedre, hogy eltörik.
Az erőnek semmi értelme, ha nem tudod használni, szóval kérdező a kérdésed jogos! Küzdősportolni kell, kiegészítésnek meg mehet a kondi.
Egyes, nem az izomtól lesz csaja az embernek. Vagy lehet, hogy az első pillanatban izgi, de elég hamar unalmassá válik, háttérbe szorul. Persze vannak azok a nők, akiket ez érdekel csak, de azok csak egy dologra lehet használni
12/12 anonim válasza:
Nem tudom miért érezted megszólitva magad, mintha én szidtam volna a küzdősportosokat? Közben meg azt irod kondizol is.. Hogy jön ez ide? Mellesleg éppen ellég körívest kaptam már lábra régebben az edzőtől büntetés gyanánt ,szóval tudom milyen kiállni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!