Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi történik ilyenkor?

Szaloncukor67 kérdése:

Mi történik ilyenkor?

Figyelt kérdés
Kicsit husis vagyok (van rajtam némi felesleg, de nem vészes a helyzet kategória). Elkezdtem edzeni leginkább súlyzós gyakorlatokat csinálok, nem cardiózom. Az étkezésre viszont nem nagyon figyelek oda szóval eszem amit találok. Jó nyilván nem tömöm magam egészségtelen szarokkal de nincs kimondottam diétám és nem is akarok megmondom az őszintét. Ilyenkor mi történik a testemmel? Lesz fejlődés? Igazából nekem csak a formásodás a cél nem a fogyás
jan. 29. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha az edzésed jó akkor izmot fogsz felszedni. De ha kozben tul sokat eszel es zsirt is szedsz fel akkor nem nagyon fog latszani.

Amig nem szamolod vagy ki nem probalod addig nem lehet tudni mi az eredmeny

jan. 29. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Fejlődés szempontjából az étkezés ugyanolyan fontos, mint az edzés. Ha nincs meg konzisztensen a megfelelő kalóriabevitel a megfelelő fehérjebevitellel (a rostbevitelbe és a vitaminbevitelbe most bele se menjünk), akkor tényleges eredményekre ne számíts. Persze nem tudom, hogy laikus csajok fejében mit jelent a "formásodás" szó. Ha csak jobban akarsz kinézni, mint a 40 pluszos nők legnagyobb százaléka, akkor nem kell figyelned a kajára, elég edzegetni.

Egyébként komolyabb edzésmunkát nem lehet végezni hosszútávon össze-vissza táplálkozás mellett, szóval ha te hónapokon keresztül tudsz úgy edzeni, hogy mellette "eszel, amit találsz", akkor az edzésmunkád nem komoly.

jan. 29. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
40%

naturalon mind lanyként mind fiuként akkor leszel izmos ha fullos az edzésed és a kajád éveken keresztűl

naturalon vért kell izzadni minden deka izomért

sulyzózgatással meg összevissza zabálgatással pár hónap után semmilyen fejlödést nem fogsz magadon tapasztalni. sajnálom

jan. 29. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!