Hogyan ne féljek tesin?
Figyelj, igazából a legrosszabb, hogy szekrényugrásra kapsz egy 1-est, és ennyi.
Nekem mindig azt mondták a szüleim, nem baj, ha egyest kapok tesiből, az még mindig jobb, mintha összetörném magamat.
Miért indítana balhét? Beírja az egyest, aztán le van tudva. Az ilyen tanárnak felér egy orgazmussal, hogy egyest adhat.
Ha a szekrényugráson kívül más feladatokat megcsinálsz, akkor arra majd kapsz jobb jegyet.
Nálam úgy volt, hogy én minden más tárgyból kitűnő voltam, ezért tesiből is megkaptam a jobb jegyet, pedig nem volt ötös a teljesítményem, de igyekeztem a legjobb képességem szerint teljesíteni. Talán ezért voltam jó a tanárnál annak ellenére, hogy nem vagyok egy sportember. De pl. kosárra dobni balkezesként hát nem ment annyira. Ugyanígy a magasugrás se ment bal lábbal. De talajtornából például ügyes voltam, az érdekelt is.
Tanárfüggő a dolog, de szerintem többet ér az épséged, mint, hogy a tanár mit gondol.
"Mi lesz ha megutál?"
A töri tanárom szívből utált engem, de bárhogy akart, nem tudott lesz@patni, mert mindig ötöst írtam, ezzel szerintem az agyára is mentem😅. Erről ennyit.
Szóval ha nem vagy vele flegma, bunkó, akkor nem tud veled mit csinálni. Legyél ott az órán, amit tudsz azt csináld meg, csinálj úgy, mintha baromira érdekelne téged a szekrényugrás és akkor nyugtod lesz.
Ne hülyéskedj már! Azóta halogatod és idegeskedsz? Ez a legnagyobb butaság, amit csinálhatsz. Minden egyes nappal egyre rosszabb, egyre nő a szorongás. Sőt, ma már minden egyes óra egyre rosszabb lesz.
Menj, legyél túl rajta. Állj be a sor elejére, ne gondolkodj, csak ugrás, bukfenc. Közel sem annyira borzasztó, mint amennyit idegeskedsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!