Mennyi mozgás kell egy nap?
Fél - 1 óra biciklizés elegendő vagy annál sokkal több kell az egészséges szinthez?
Hallottam hogy 8000lépés kellene egy nap de annyit hova tud sétálni egy ember, főleg ha sok dolga van?
"Hallottam hogy 8000lépés kellene egy nap de annyit hova tud sétálni egy ember, főleg ha sok dolga van?"
Napi 15-20 ezer lépésem van.
7-8 ezer lépés nagyjából 1 óra gyaloglás. A 24 órából szerintem még irodai munka mellett is csak képes az ember 2x fél órát rászánni erre.
Hát ha Budapesten laksz, akkor pl vagy gyalog mész munkába vagy gyalog mész el valamennyit. Ehhez csak az kell, hogy hamarabb indulj munkába.
Másik opció, hogy otthon csinálj kardiot reggel vagy este. Itt nem kell futásra gondolni, bármi ami megdobogtatja rendesen a szíved az jó lesz.
Ha ebből egyik sem opció, akkor heti kétszer vagy legalább egyszer egy hatalmas kardio edzést csinálj. Pl szombaton vagy vasárnap ameddig csak van erőd fuss, ugrálókötelezz vagy menj el valahova sportolni. Én leginkább a squasht tudom ajánlani, mert nevetségesen jó kardio és hosszú ideig egy órát sem bírsz majd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!