Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Magas Tátra, Sas út 1 nap...

A Magas Tátra, Sas út 1 nap alatt teljesíthető?

Figyelt kérdés
Mi Zakopánéból tervezünk indulni reggel 5 kor és oda is tervezünk visszajutni még a sötétedés előtt persze júliusban. Valaki esetleg csinálta már így? Tapasztalatokra kiváncsi vagyok.

2024. jan. 19. 08:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk teljesítmény túrázni az embertömeg miatt 😅 Túrázni viszont sokat megyünk és elég jó tempóban. Nem biztos h a teljes sas utat végigfogjuk csinálni csak annyit amennyit az energiánk enged. Vak sötétben se akarok nagyon mászkálni főleg a medvék miatt 😀 Nekünk ott nem volt semmi csúszásgátlónk csak a betaposott lábnyomok tartottak minket. Amit én néztem kör nagyjából 23km lesz.
2024. júl. 5. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
világos. akkor rajta! :)
2024. júl. 7. 16:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos még jó 1hetet várhatok és melózhatok addig 😆
2024. júl. 8. 06:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Megcsináltuk igaz nem az egészet mert a feleségem már elfáradt és én is kezdtem már. Bele is kellett kalkulálni a lefelé utat is. Feleségemnek a Zawrat megmászásánál lévő láncok voltak a legnehezebbek, nekem pedig a honoratka vájú legeleje. Inkább fizikásan megterhelő túra mint technikailag. Mindenesetre gyönyörű volt.
júl. 30. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:

good job! :)

megcsináltátok azt amit ki lehetett belőle hozni. tapasztalatok megvannak (részben) és ha jönnétek megint, már ebből főzhettek.

és igen - el is felejtettem írni - gyönyörű útvonal ez! pláne ha az ember a gránátokról körbetekint. kb mint egy élő mozi :)

grat!

aug. 4. 23:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Szerintem még visszamegyünk, de akkor nem a feketén megyünk fel a fekete tóig mert az nagyon unalmas út volt 🤣
aug. 5. 06:10
 17/18 anonim ***** válasza:

nem is tudtam h van fekete út is a tóig..de térképről a völgy nem tartogat semmi látványt. ellentétben a kék úttal, ami erdőn és fennsíkokon visz át.

rajta!

szivesen :)

aug. 5. 15:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekünk majdnem a piros zöld út mellett volt a szállásunk és parkolójegyet se kellett így venni, na meg a kassza is zárva volt oda vissza is ahol a jegyet veszem a nemzeti parkba :D aztán az a piros úton mentünk ami becsatlakozott a feketébe utána meg jött a kék a Zawratig. A fekete az az út ahol a menedékházig mennek fel az ott dolgozó kocsik szal eltudod képzelni egy hosszú szervíz út.
aug. 6. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!