Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen büntetések, szívatások...

Milyen büntetések, szívatások vannak tesi órán? Illetve ha régebben volt tesi órád, kb.mrnnyi ideje és milyen büntetések, szívatások voltak?

Figyelt kérdés
Ha van kedved a korod és a neked írd oda légy szíves!

jan. 8. 06:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az utolsó előtti óra volt csütörtökön. Viszont az utolsó ora gyakran elmaradt,és akkor tesiről elkéredszkedtünk. A tesi tanár mint ofő el is engedett.

De aztán vége lett a jó világnak🤔.

Nem tudom pontosan a de mintha a combhajlitó izmot dolgoztatta meg 45 percen keresztül folyamatosan.

Utána nem tudtunk a lépcsön fell-lemenni csak a korlátba kapaszkodva libasorban jajgatva nagyon lassan.

Több ilyen nem volt,de így kimutatta a tanárbácsi,hogy tud ha akar.

márc. 5. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nagy csics.kasag ha egy tanár vissza él a hatalmaval

Es nem is testneveles az ha tul bombazzak a gyerekek izmait meg lefarasztjak a többi ora előtt.

Hozzá kell tenni ezek a tesi tanar Janik puhany sza.rok csak dumálni tudnak mar meg se tudnak csinálni maguk

márc. 22. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Plusz 15-20 mindenből mint másnak, és az óravégi játékból kimaradsz, helyette 4 ütemű fekvőtámasz óra végéig!

40 vagyok.

júl. 24. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hozzá kell tenni ezek a tesi tanar Janik puhany sza.rok csak dumálni tudnak mar meg se tudnak csinálni maguk"

Nemtudom ma mi megy, de 2000 előtt nálam az összes tesitanár (összesen 3 volt életembe) bemutatta a gyakorlatokat a korláttól a gyűrűig, hogy mit és hogyan vár el.

Kivéve egyet az általános iskolait aki olimpiai evezős bajnok volt (Sarlós Györgyné) és pátyon volt tesitanárom, csak akkor már majdhogynem nyugdíjasan, csípőbajokkal.

De mondom én már 40 vagyok...

júl. 24. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hozzá kell tenni ezek a tesi tanar Janik puhany sza.rok csak dumálni tudnak mar meg se tudnak csinálni maguk"

Az enyém felmászott a kötélre csak kézzel a lábat vízszintesen tartva,aztán ugyanígy le is mászott.

És beszált egy ilyen osztály versenybe,hogy ki tudja tovabb kinyujtott kézzel tartani a 3 lábu széket.

Nem mi nyertünk...

júl. 24. 17:06
 16/17 NTBS ***** válasza:

Egyszerű büntetés.

Behozott több kb. 3-4 méteres rúdat, azt kellett tartani 30 percig.

Nem ment.

aug. 27. 20:33
 17/17 anonim válasza:
100%
Az általános iskolai tesitanárom jó fej volt de utaltuk mint tanárt. Mindenkinek kifigyelte a gyengepontját. Én nem tudok futni, pedig úszó voltam. Egyszerűen megfulladok 2 lépés után még a személyi edző is azt mondta hagyjam a futás. De volt aki nem tudott fekvőzni így azt azzal büntette a tanárunk. Ha jo6tesis volt valaki azt közösségi munkára kötelezte vagy karó...
okt. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!