Milyen büntetések, szívatások vannak tesi órán? Illetve ha régebben volt tesi órád, kb.mrnnyi ideje és milyen büntetések, szívatások voltak?
iskolakör. kb 500 méter volt, körbefutni a sulit.
25 éves vagyok, ez általánosban volt
Enyhébb fokú büntetés: rendgyakorlatok aránytalanul hosszú ideig. Sorakozó, jobbra át, balra át, oszolj, sorakozó, lépés indulj, …
Súlyosabb bünti: futás vagy erősítés egész órán, még jobb ha a kettő váltogatva: egy kör futás, 10 húzódzkodás, 1 kör futás, 20 fekvőtámasz, futás, felülés, guggolás, békaügetés, …
Ekkor érte el az óra a kellő intenzitást, ami tényleg hatott, ha a végére mindenki kidőlt. Manapság már kidolgozottabb az ilyen és a CrossFit hasonlókra épül.
Középiskolában egész órás futás.
A bökkenő csak az volt, hogy akkoriban minden este magamtól futottam 8-10 km-es távokat. Engem nem nagyon hatottak meg vele. Simán lezavartam.
Engem jobban zavart, ha fociztunk. Azt utáltam.
37/f vagyok
Általános felső tagozatban a tesitanár, ha rosszak voltunk, akkor 45perc futás, minden tornaterem kör végén vagy 10fekvőtámasz, vagy 10felülés, vagy 1kötélmászás…
Többiekkel az volt az igazi kicseszés, hogy mi a 3legrosszabb srác, akik miatt volt általában a büntetés, na mi ezt végig tudtuk csinálni és még élveztük is… sajnos 7-8.ban erre már a tanár is rájött, és akkor már csak 3unknak kellett csinálni, uh nem volt akkor már kiszúrás a többiekkel.
De mi akkor is élveztük és mindig versenyt csináltunk belőle..futásban mindig én voltam a 3., de a kötélmászós körben mindig behoztam a lemaradásom.
35/F
Gimnáziumban volt. Fiúknak fekvőtámasz (húzótckodás nem ment volna egy-két emberen kivül senkinek), medicin labda emelgetése mindenféle módon. Lányoknak egy speciális feladat volt (elemás korláthoz csinálták erősítésként is), amikor háton feküdtek, nyújtott-zárt lábukat a föld felett 5-10 centivel kellett megtartaniuk perceken keresztül (a plank akkor még nem volt divat egyáltalán), illetve ingafutás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!