Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lovagolni szeretnék, hogy...

Lovagolni szeretnék, hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki lovagolt nagyon sokáig, de abbahagyta. És pár faluval lakik arrébb mint én. Az én falumban van egy "farm" és a farm tulajdonosa jóba van a baratnőm apukájával. Azt beszéltük ha én megkerdem a bácsit akkor ő szívesen oktatna (nyáron) és én ma írtam a bácsinak, de a szüleimet félek megkérdezni. Tippek??

2024. jan. 3. 20:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Igen mert nem tudtam, hogy vállalna e és akkor potyára ne kérdezzem meg. Na de az üzenetet inkább kitöröltem, vannak a közelben lovardák csak drágák mint mindenhol
2024. jan. 4. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a lovaglás drága sport; mint ahogyan említettem is. Ha mindenképpen szeretnél pár órát venni célszerű ezt kérni szülinapodra, karácsonyra stb stb.
2024. jan. 4. 20:54
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Egyébként tudnám fizetni az első 5 órát kb. De most még jobban fogok tanulni s hatha:)
2024. jan. 4. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!