Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen 1 hét alatt alakom?

Hogyan legyen 1 hét alatt alakom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) az lenne a kérdésem hogy ha tudtok valami jó edzést ami igazán alakosít akkor azt szívesen kipróbálnám! Úgy értem hogy már próbáltam csinálni magamnak de 10 perc alatt letudtam és nem éreztem az igazinak :( jelenleg 170cm 52kg vagyok és nem azt mondom hogy nincs alakom de szeretném fejleszteni, meg annyi hogy jelenleg focizok de nem sokat és majd talán jövőre elkezdek újra aikidozni (még nagyon régen aikidoztam de megszűnt a helység és csak az fért bele volna akkor az időbe, de most találtam egyet ami belefér)
2023. dec. 24. 20:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jol van na az egy hetet ignoraljatok csak hogy legyen kemeny edzes de meg mindig nem mondtatok komoly gyakorlatokat :(
2023. dec. 25. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Az első egy hétben maximum izomlázad lesz :). Én 4 hónapja járok, heti 5x, már kezd jól látszani. Szerintem keress egy barátnőt vagy ismerőst, akivel el tudsz menni és megmutatják mi, hogy van. Ha erre nincs lehetőséged akkor pár alkalommal személyi edző vagy YouTubeon keress rá mit hogy kell. Sok bele fektetett munka, de hidd el, hogy megéri. Úgyhogy hajrá, nyárra legyen meg a beach body :))
2023. dec. 27. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!