Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen 1 hét alatt alakom?

Hogyan legyen 1 hét alatt alakom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) az lenne a kérdésem hogy ha tudtok valami jó edzést ami igazán alakosít akkor azt szívesen kipróbálnám! Úgy értem hogy már próbáltam csinálni magamnak de 10 perc alatt letudtam és nem éreztem az igazinak :( jelenleg 170cm 52kg vagyok és nem azt mondom hogy nincs alakom de szeretném fejleszteni, meg annyi hogy jelenleg focizok de nem sokat és majd talán jövőre elkezdek újra aikidozni (még nagyon régen aikidoztam de megszűnt a helység és csak az fért bele volna akkor az időbe, de most találtam egyet ami belefér)
2023. dec. 24. 20:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja meg 17/l
2023. dec. 24. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1 hét alatt nem lesz jobb alakod, bármit csinálsz. Ha 10 perc alatt elfogy az összes motivációd és kitartásod a változásra, nem is fog semmi történni. Életmódváltásra lenne szükséged amit be is tartasz, azt viszont nem lehet kampányszerűen (most egészségesen eszek 2 hétig, utána jöhet a zaba megint) csinálni, hanem onnantól kezdve odafigyelsz az evésre és mozgásra.

Ja, és még karácsonyi időszak is van, amikor még inkább elengedi magát mindenki, és fel is ugrik 2-3 kiló a kontrollhiányosoknál.

2023. dec. 24. 20:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyeség az egy hét csakhogy legyen durva edzés :) és alapból irtó vékony vagyok.. mert szerinted 170 cm 52 kg normális? Szerintem alapból 2 kiló izom meg a csontjaim is nehezek btw a lábaim nagyon erősek ha megütöm őket nem lengnek se a vádlim se a combom.. és kimondta hogy nem eszek egészségesen? Pont hogy alig eszek valamit még ma is alig ettem mert az hosszú de lényeg hogy nem tudok enni normálisan
2023. dec. 24. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
1 hét alatt akkor lesz alakod ha rajzolsz magadnak.
2023. dec. 24. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Minimum 1-2 hónaptól kezd látszani.

10 perc az semmi.

Javaslom: keress fel egy személyi edzőt. Tanuld be mellette a dolgokat az első pár hónapban, majd onnantól csinálhatod egyedül is, ám havonta 1x érdemes egyeztetni, edzéstervet váltani.

Nem mindegy mi a cél és milyen mozdulatokkal fejeszted az adott részeket s hogyan.

2023. dec. 24. 23:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezért én nem szeretnék pénzt kidobni :( inkább akkor próbálok keresni valami nagyon durvát csak sehol sem találok. Nyárig mindenképpen szeretném hogy alakosabb legyek
2023. dec. 25. 00:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha eléred a célod azzal hogy jó alakod lesz, akkor a rá költött pénz nem kidobott pénz.

Amúgy ha férfiasabb alakod van, vékonyabb csípő, stb azon nem lehet edzéssel javítani, sőt, inkább hízással. De azt csak elfogadni lehet.

Rengeteg edzés és megfelelő étkezés kell. Ahhoz hogy mit és hogyan csinálj ahhoz meg tudás. Vagy magadat edukálod, vagy fizetsz valakinek akinek megvan ez a tudás.

2023. dec. 25. 09:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Hat nem mondom hogy férfias alakom van de feszül rajtam a bőr szinte de azért még is a hasamon van mit fogni vagyis igazából nem lóg meg semmi meg nem lötyög ha mozgok de hogy ha szép feszesebb lenne annak nagyon örülnék
2023. dec. 25. 11:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Látszik a bordacsontozatom
2023. dec. 25. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
De akkor nem egy heted van összerakni magad, hanem fél év. Az már reális cél.
2023. dec. 25. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!