Megtudnátok verni Molnár Áront vagy Brasch Bencét ?
Figyelt kérdés
Őszintén.2023. dec. 10. 23:38
2/12 NTBS válasza:
Nem, mert azt sem tudom, hogy kik ők és miért kellene?
3/12 anonim válasza:
Nem. Őszintén nem. A kérdést viszont le tudnám írni helyesen.
4/12 A kérdező kommentje:
Na mi a hiba ?
2023. dec. 11. 07:28
5/12 A kérdező kommentje:
Azért ha azt nézzük nem kicsi emberek, ott vannak fizikumba és van már valamekkora boksz tudásuk. Olyan verné le őket aki legalább jártas a küzdősportokban.
2023. dec. 11. 07:29
6/12 anonim válasza:
Elég komoly mind a kettő, tegnap ez már jól látszott.
7/12 anonim válasza:
#4 ha az igekötő és az ige közé másik szó ékelődik, akkor mindhármat külön kell írni.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, de Molnár Áront szívesen megverném :D
9/12 anonim válasza:
Boxban még Dobos Evelint sem az 56 kilójával, vagy egy mégkisebb lányt aki legalább annyira tud boxolni. Ha nincsenek szabályok, akkor meg tudnám verni, de Molnár Áront, vagy Brasch Bencét biztos hogy nem. Pedig 90 kiló vagyok, csak nincs rajtam annyi izom, és nem vagyok olyan edzett mint ők.
10/12 anonim válasza:
Brasch nagy darab, de Molnár Áron csak 180 centi, átlag. Persze izmos hozzá. 206 centisként azért nem tartanék annyira tőle, hosszabb kar stb. Barátnőm (jiu jitsuzik évek óta) meg Berki Mazsit verné meg, őt kihagytad a kérdésből, pedig ő is bajnok lett a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!