Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kerülhetek "bunda botrányba",...

Kerülhetek "bunda botrányba", ha véletlenül eltalálok egy 100as szorzójú meccset?

Figyelt kérdés
Teszem azt, ha mezei fogadóként megfogadok egy ilyen eseményt tippmixen, vagy bármilyen online irodában, mondjuk ezer forintért, amit végül megnyerek. Ha közben beigazolódik, hogy valóban bunda volt, akkor minden nyertes után nyomozni fognak? Meghurcolhatnak miatta?

2023. nov. 28. 02:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#10es szerintem nezd meg ujra mire fogadtal, mert ilyen nincs sajnos :D
2023. nov. 30. 08:03
 12/28 anonim ***** válasza:
Elkuldom a kepet, ha orivatban dobsz egy emailt. Egy kepet a tipmmixpros fogadasrol es egyet ugyanarrol a kinalatrol az unibeten. Magad is lathatod hogy az utobbin 1,10es odds( ez a realis) pron meg 70es.
2023. nov. 30. 08:21
 13/28 A kérdező kommentje:
#12 kérlek publikusan töltsd fel, mert arra én is kíváncsi lennék.
2023. nov. 30. 11:01
 14/28 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem ugyanaz az esemény. De majd meglatod, ha vesztesnek könyvelik el a fogadasodat es csak pislogsz.
2023. nov. 30. 11:36
 15/28 anonim ***** válasza:

Oke akkor leirom. Termeszetesen ugyanaz az esemeny. Ne nezz madarnak, nem ma kezdtem.

Unineten jelenleg 1,10, beten 1,28 az oddsa hogy a kezi vbn a svedek legeredmenyesebb jatekosa Hagman lesz.

Tegnap 6ig a pronal ez 70es odds volt.

Az unibet es a bet oddsa a realis, ugyanis Hagman szelso, goleros, es o lovi a heteseket.

Az utolso 6vilagversenyen(eb,vb) 4szer o volt a legeredemenyesebb sved, 1szer nem, 1re meg nem talaltam statot. Az olimpian sem o volt a legeredmenyesebb sved. Tehat az utolso 7bol legalabb 4szer. Abbol egyszer a torna golkiralya volt.

A sved csapatban rajta kivul csak a Viperses sved aki odaerhet ha valami extrat nyom.

2023. nov. 30. 11:49
 16/28 anonim ***** válasza:
9 tényleg? Akkor mi a max amivel lehet fogadni?
2023. nov. 30. 17:49
 17/28 anonim ***** válasza:
16, attól függ, milyen eseményről és irodáról van szó.
2023. dec. 1. 20:34
 18/28 anonim ***** válasza:

"tettem par ezret egy 70es oddsra"

van közte vessző ?

egy,70es

az nem 1,70 odds ??

2023. dec. 2. 09:14
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Ne nezzel mar madarnak bmeg. Neked is ezt mondom. Nincsen vesszo. 1000ftra 70kt hozhat, ha a sved noi kezilabda valogatott legeredmenyesebb jatekosa Hagman lesz.
2023. dec. 2. 10:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy ne nezzunk madarnak? Szerinted ha elcsesznek egy szorzot, es te azon nyereszkedsz, akkor vigan jova irjak? Ez nem a vadnyugat baratom, ha ilyen patkanysagokat csinalsz mindenhonnan ki fognak dobni. De az se biztos, hogy azt fogadtad meg amit mondasz, mert ilyen rettentoen ritkan van.
2023. dec. 2. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!