Ha kollégiumban vagyok akkor hogyan figyeljek a kajálásomra?
Figyelt kérdés
Kb mennyi kcl van egy napi kosztban? Mert a fogyás lényege csak annyi lenne hogy kalória deficitben legyek, csak nem tudom így egy nap mennyi kalóriát kéne elégetnem. Valami ötlet? A válaszokat előre is köszönöm2023. nov. 26. 19:04
1/4 anonim válasza:
"mennyi kcl van egy napi kosztban?"
Ennél butább kérdést még senki nem tett fel ezen az oldalon.
2/4 anonim válasza:
Az EMMInek van errol szabalyzata. Felnott etkeztetesben ahol egy nap kapsz kajat az az egy 700-900 kcal. Ha ennel tobbet kapdz azt nem tudom fejbol, nezd meg a kozetkeztetesi rendeletben
3/4 A kérdező kommentje:
Mert miért? Ha nem lennék menzás akkor számontartanám a kalória bevitelem, de így nem tudom mennyi kalória van pl az ebédemben. Ez szerinted miért buta kérdés? Azért köszönöm a válaszod, de nem értelek
2023. nov. 26. 20:03
4/4 anonim válasza:
örülj hogy tudsz majd enni, nekem semmi spórolt pénzem és valszeg kolis leszek még nemtudom hogyan fogok egyáltalán enni, és én pont hízni szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!