Hogyan tudnék koliban edzeni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nos, ugye elvileg január 11-én megnyitnak az iskolák, és november óta edzek. Nem szeretném abbahagyni, mert egész jól haladok. Nos, az lenne a gond, hogy öt szobatársam van, és egy nagyon kicsi szobánk van, úgyhogy tér nincs. Elvileg a kolinak van egy konditeremje, de a covid miatt bezárt, és ebben a tanévben nem is nyitják ki. Konditerembe egyértelműen nem tehetek, így most nem tudom, mihez folyamodjak. Azért írtam ki ide, mert hátha van valakinek bármi ötlete, vagy saját példájából ír. Egyébként Chloe Ting, Gabriella Whited, Lilly Sabri, és Rosie Graham edzéseit csinálom (vannak benne ugrálások, guggolások, gyorsfutás, stb stb).
Köszönöm szépen, ha eddig elolvastad, legyen további szép estéd!
2021. jan. 5. 20:13
1/3 anonim válasza:
Vagy keresel másik kolit vagy kilépsz onnan, és bejáró leszel. Konditermen kívűl más lehetőség nincs 😕
3/3 anonim válasza:
Street workout? Én futni 5 fokba is elmegyek, az ugrálások miatt nem fáznál. Esetleg kereshetsz magadnak valakit, akivel edzhetsz, ha zavar hogy ott egyedül edzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!