Mit csináljak? Ha edzek, akkor másnap beteg leszek, és egy hétig az ágyban fekszem. Hogy tudnám elkerülni?
""""Nem, nem vagyok beszűkült vagy primitív, szűk látókörű vagy bármilyen, amit az ilyen megjegyzésre szoktak mondani. Belőlem a tapasztalat és a valódi szakártelem beszél, amit semmiféle áltudományos maszlaggal vagy komolytalan, tudományoskodó hivatkozással sem tudnak megdönteni."""""
--- hát, azt hiszem, ezt hívják ÖNIGAZOLÁSNAK ... miért is van neked ennyire szükséged rá ?
Értem!
és mi is a javaslatod? Csak mert az nem derült ki? Utazzon el ázsiába rizsfalónak? Nem csak kritikát, de építő javaslatot is szándékozol írni, ugye?
vitaminhoz csak annyit, hogy ha ilyen jól vádog a témát akkor azt is tudod, hogy a napi szükséglet nem konstans, hanem a környezeti behatásoktól, illyetve a cselekedeteidtől függ!!!
Abban egyetértek veled, hogy a kiadós, változatos étrend jobb a vitaminoknál, de sajnos a nagy átlag számára erre a mai világban nincs lehetőség. Génkezelt ételeket eszünk, ismeretlen kemikáliákat...
Várom az építő javaslatot!
Ha éppen a csigaevő vb-re készülsz és arra edzel 10 kiló csigával akkor elhiszem, hogy beteg vagy tőle, máskülönben menj orvoshoz!
Soha egyetlenegy sporttársam sem lett soha rosszul, sem pedig beteg, az edzéstől! Úsztam, birkóztam, és jártam Krav magára is! Ha beteg leszel az edzéstől, akkor már beteg voltál előtte is, és jobban strapálod a szervezetedet, pedig inkább pihenni és gyógyulni kéne! Vizsgáltasd ki!!!!
10-22 12:49
A mai paradicsom vitamin tartalma töredéke a 20 évvel ezelőttinek, köszönhető a látszatra gyors érésre, és nagy hozamra kikísérletezett silány értékű fajtáknak!
Nat Geo: River Cottage - A neveldében nyomorgó csirke omega 3 zsírsav értéke kb 25 egység a szabadon tartott csirke 175 pontjával szemben. Az omega3 zsírsav elengedhetetlen az idegrendszer működéséhez és a fejlődéséhez gyerekkorban főleg! Aki mű kaját eszik az nyeszledt marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!