Edzőteremben kezdeni milyen élmény lesz?
Figyelt kérdés
A nővéremmel szeretnék elkezdeni edzőterembe járni (én fiú vagyok) és kicsit félek mert életemben nem voltam még edzőteremben, nem tudom hogy működnek a gépek, nem tudom pontosan mit kéne használnom/mire kéne edzek stb. Úgyhogy csak zavaró tényező lennék. Valaki aki jár edzőteremben tud mesélni ezekről?2023. nov. 12. 21:14
1/2 anonim válasza:
Egyszerű: kezdj sima futópadon először, közben lesd el a többiektől, hogy hogy használják a gépeket. :p
2/2 anonim válasza:
Az elso 3 alkalommal kérd személyi edző segítségét.
Egyedül magadnak többet ártasz mitn hasznalsz ráadásul a gyakorlatok és gélek alapjait edzo mellett megtanulod.
Egyebkent ha barkit megkerdezel a termeben akinek epp szunete van hogy segitsen egy geppel, nagy esellyel fog. De jobban jarsz ha utanaolvasol elotte eleg sokat.
Viszont mivel teljesen uj vagy egy ilyen kornyezetben, tenyleg az edzo lenne a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!