Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megterhelő munka mellett...

Megterhelő munka mellett milyen sportot javasolt végezni?

Figyelt kérdés
A munkám során nagyon elfáradok, 12 órában folyamatosan megyek, kapkodok, napi 12 ezer lépést teszek kb. A lábaim lényegében folyamatosan fáradtak, fájnak. A szabadnapok nem elegek ahhoz, hogy pihenjek, mert otthon is van tennivaló. Viszont IR-es lettem, szükséges lenne életmódot váltanom, hogy ne alakuljon ki a diabetes. Diéta mellé kellene a rendszeres mozgás, de egyenlőre el sem tudom képzelni, folyton fáradtan és fájó lábakkal mihez lenne erőm. Ha elvonatkoztatok attól, hogy szeretek a természetben sétálni és biciklizni, az otthon végezhető sportok közül a jóga egyedül az, amit szeretek. Gondoltam egy futópadot beszerezni, de az szintén főképp a lábaimat terhelné. Hagyjam ezt, vagy épp ellenkezőleg, talán megerősödne a lábam és jobban bírná a napi terhelést? Segítenétek, akik jártasak ebben?
2023. nov. 9. 09:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
2023. nov. 12. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!