Mi a véleményetek a megújult TippmixPRO-ról?
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 22:19
11/17 anonim válasza:
Sziasztok!
Én feltöltöttem az egyenlegemet és vissza is igazolták reggel, hogy sikeres volt a tranzakció, de a belső egyenlegemen nincs ott a pénz.
Mással is történt ilyen?
Idegesít, mert nem tudom hol a pénzem?
Meg fog érkezni?
12/17 anonim válasza:
Nekem eddig felejtehtő,cash outot nem használok szinte soha, azzal csak bukni lehet az esetek nagy részében. Amit viszont vártam volna,az egy korai kifizetés, vagy pl tenisznél feladásnál a tét visszajárjon. Ebben jobb a vegas szerintem.
13/17 arpi1969 válasza:
streaming van ??? mekkora a max tét?
a Pribeten sok a tenisz élő és van sztríming, de csak 20eft egy max tét. mi a helyzet most a pro-n???
14/17 anonim válasza:
Nem tudok regisztrálni azt írja hogy hiba történt próbálja meg újra mi a teendő?
15/17 csaba józsef válasza:
Tele van technikai hibával, nagyon lassú, gyenge ODDS-ok, a CASH OUT-ot teljesen befékezték. Kapzsi fogadóiroda. Nem ajánlom senkinek!
16/17 Orangina007 válasza:
1 honapja kezdtem tippmixelni, az EB megkezdese utan, tippmixpro-t valasztottam, mivel az ugye legalis, hat mit mondjak! Sok mindenre fogadtam, EB donto, Copa amerika-n szamos esemeny, ma fejezodott be a szelvenyek kiertekelese, 2 nappal az EB donto utan, ez meg okes, ami felettebb erdekes, hogy ossze-vissA lettek kiertekelve, nyertes szelvenyek nyeretlenek, ugyanaz az esemeny egyik szelvenyen nyertes, a masikon vesztes, olyan, mintha nem ertenenek hozza!! Megyek is mashova!!! Tippmixpro-t nem ajanlom senkinek!! Emailre nem valaszolnak!!!
17/17 anonim válasza:
Telefonon lehetetlen használni néha, lassú, Cash Out nem működik hiába hozták be ezt a funkciót, support az nem válaszol az emailre se.
Én helyetekben Vegason kezdeném el a tippmixelést nem pedig tippmixpron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!