Ha elmegyek karatézni, akkor verekedhetek jó nőkkel?
Figyelt kérdés
Mit nem adnék azért, ha egy jó csaj jól a két lába közé szorítaná a fejem!2023. okt. 18. 01:13
1/9 anonim válasza:
Karatésként írom, kízárt hogy ilyen szituációba kerülj
Inkább fizess le valakit
2/9 anonim válasza:
Karatéban nem nagyon vannak leszorítások, az inkább judo.
De teljesen kizárt, hogy ilyen történjen egy ilyen perverz állattal edzésen…
3/9 anonim válasza:
Lehet hogy úgy megvernek, hogy utána már nem lesz hozzá kedved…
4/9 anonim válasza:
Karate edzésen én se tudok elképzelni ilyen szituációt, inkább valami földharc/testharc alapú küzdősportban, de vigyázz, mert ha fény derül a szexuális indíttatásra, akkor jobb esetben csak kiraknak, rosszabb esetben feljelentenek.
5/9 A kérdező kommentje:
Kérdés elméleti, mivel túl lusta vagyok ahhoz, hogy bármilyen sportba belekezdjek. Inkább maradok a videojátékoknál.
2023. okt. 18. 14:29
6/9 anonim válasza:
Bárcsak úgy lenne hogy tudnál verekedni velük legalább jól összevernék azt a perverz beteg fejed.
7/9 anonim válasza:
akkor fizess egy kvának, ott több esélyed van hogy összeszorítja a fejed a combjával
8/9 anonim válasza:
Aki azt írta hogy perverz a kérdező az mivel magyarázza?
Én csak a gyömbérre kerestem rá, erre ilyen találatot dobott fel. Nem is hallottam még erről. Ez a beteges..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
De most az hogy egy csaj megszorítja a férfi fejét a comjával..ugyan már! Titeket nem szoktak jól elpicsázni? Az is jó érzés nem? Bezzeg az nem beteges..
Gyökerek!
9/9 anonim válasza:
Karateedzésen verekedni sem szoktak normálisan, így kicsi rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!