Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az edzés formáról és tervről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=jldft-ppzCU

Day 1

Pushups: 2:48

Pike Walks: 3:20

Tricep extensions: 3:56

Australian pullups: 4:31

Squats: 4:48

Leg raises: 5:10

Day 2

Australian chinups: 5:58

Lat slides: 6:25

Bicep dips: 6:56

Diamond pushups: 7:20

Lunges: 7:40

Chunches: 8:00

Day 3

Pistol squats: 9:01

Side lunges: 9:31

Windshield wipes: 9:53

Hollow body hold: 10:08

Pike pushups: 10:30

Bicep rows: 10:50

Mennyire lehet jó állóképességet, erősséget, és egy pici izmot növelni? (nem szeretném kigyúrni magam, inkább csak egy férfiasabb testet építeni, ha lehet csak otthoni edzéssel, amit itt is bemutat, és még hozzá a Calisthenics-el tudtommal nagyon jó mozdulatokat meg is tudok tanulni)?

187 cm, 65 kg

illetve tudom, a kaja a legfontosabb, igyekszem vele

2023. okt. 10. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez így önmagában random gyakorlatoknak a felsorolása, nem egy edzésprogram. A te adataiddal kezdő szinten mindentől látványos fejlődést lehet elérni mind izomzatban, mind erőben, de hosszútávon ez a maszatolós bullshit nem fog hipertrófiával járni. A calisthenics valóban egy remek sportág, de azt magas szinten kell ahhoz űznöd, hogy hosszútávú izomépítést eredményezzen. Plusz neked egy kalóriatöbbleten alapuló változatos étrendre is erősen szükséged lenne.
2023. okt. 10. 15:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem, hát igazából a fő cél nem csak az izmosodás, mert tudom, hogy ez a sportág nem arról szól. Inkább csak egy kis test alakítást szeretnék. + állóképesség és erő növelést (és nem szeretnék terembe sem menni). A kalóriát pedig próbálom napi 3500 körül tartani, ahogy kiszámoltam
2023. okt. 10. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Állóképességet fejleszteni állóképességi mozgásformákkal, kardió mozgásformákkal fogsz (pl. futás, biciklizés, lépcsőzés, ugrókötelezés, úszás, stb.). Erőt fejleszteni random saját testsúlyos gyakorlatokkal plusz súlytárcsa használata nélkül megint csak limitáltan lehet, de mivel most nem lehetsz túl erős, ezért ezen otthon is jelentősen fogsz tudni változtatni.
2023. okt. 10. 15:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Valóban elég gyenge vagyok, főleg, hogy ülő munkát végzek.
2023. okt. 10. 15:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha fél évig, vagy egy évig csinálom, és odafigyelek a kajára, akkor már tudok alakítani az alkatomon?
2023. okt. 10. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztosan.
2023. okt. 10. 15:47
 7/10 A kérdező kommentje:
És mennyi idő lehet amíg eljutok a kézenállás, meg hasonló dolgokig? Ahhoz mekkora erő kell szerinted?
2023. okt. 10. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz inkább koordináció és egyensúly érzék, meg sok gyakorlás kell, de ezeket így látatlanban nem lehet megmondani, hogy na most ennyi vagy annyi idő. Valaki egy hét szertorna után már úgy áll kézen, mint más lábon se, valaki meg hónapokig/évekig street workoutol, aztán nem érez rá a mozgásmintára.
2023. okt. 10. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Hát kiderül majd, nyomatom! Az biztos, hogy nagyon sokat fogok fejlődni az elején, mert konkrétan 4-5 évig semmit sem edzettem, az előtt igen, és eléggé kondiban voltam, mostanra már ebből a 8 fekvőből örülök ha 4 megy.. köszönöm a válaszaid. Ha valóban kitartok az mellett amit írok, visszajelzek 3-4 hónap múlva, hova sikerült haladnom..
2023. okt. 10. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért van benne baromság erősen. Mint a biceps dip. Tök mindegy hogy tartod a kézfejedet húzó izom nem fog nyomó mozgást végezni. Lesérülni viszont könnyebben fogsz.
2023. okt. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!