Bet365 re be lehet még fizetni sima otp kártyával? olvastam, hogy magyarországról elvileg már nem lehet befizetni kártyával betre. lehet még valahogy megoldani, vagy már esélytelen?
Lehet fogadni, csak meg kell kerülni.
Kell hozzá pár dolog..
Wise/Revo és Skrill..
Nem lehet azzal sem. (Ameddig nem volt a tiltás lehetett.)
Mondom, hogy a paysafecard, Skrill a megoldás.
Mi az, hogy mióta támogat?
Azt használom. Ne őrjítsél már meg. Napi szinten skrill-el teszem ki/be a pénzt. Nyilván azért veszem ki és teszem vissza, mert mióta tiltják folyamatosan a domaineket így kockázatos lenne bent tartani. Tehát csak annyi van bent amit fel is rakok tétnek.
Nem kell skrill bankártya.
Csak az email és a regisztráció.
Hello!
Hogyan tudok Skrill-re kiutalni pénzt? Van Skrill accountom, de a bet365 csak banki átutalással engedi és nem tudom hol találom ezeket az adatokat. Mindenki a Skrillt írja mindenhol de egyszerűen nem jövök rá hogy kell...
Semmi utalás, email alapján megy.
De egyébként azóta valtozás volt és nekem pl nem enged befizetni skrillre már. (Astro payel viszont igen..) Netellerre viszont megy a revo és a wise..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!