Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Másik helyre való költözéskor...

Másik helyre való költözéskor csináltattok új zászlót?

Figyelt kérdés

Élete során az ember többször (sokszor?) költözik. Még jónéhány éve csináltattam egy zászlót annak a városnak a nevével, ahol felnőttem. Így mikor sporteseméyekre jártam, ezt a zászlót vittem magammal itthon s a világban s lobogtattam ezerrel.

Viszont már régóta nincs igazából kötődésem ahhoz a városhoz (leszámítva persze az emlékeket). Sokáig külföldön éltem. Visszaköltöztem, most egy teljesen más településen élek.

Az emberek többsége nem él egy településen egész életében. Ha költöztök ide-oda-jobbra-balra, csináltattok új zászlót? Ki hogy cselekszik? Hogy álltok ehhez a témához? Szerintetek mi a jó, helyes, javasolt?

Persze, tudom, mindenkinek magának kell döntenie a saját érzései szerint, de mégis kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik erről a témáról.

2023. okt. 2. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Én eleve nem csináltattam volna soha zászlót, hülyeségnek tartom.
2023. okt. 2. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen sport az ahova zászlót visz az ember ha nézi?
2023. okt. 5. 11:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezt most komolyan kérded? :)

Alapvetően foci, de lehet ez vizilabda, kézilabda, de bármi más is. Olimpia, EB, VB, bármi.

2023. okt. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!