Másik helyre való költözéskor csináltattok új zászlót?
Élete során az ember többször (sokszor?) költözik. Még jónéhány éve csináltattam egy zászlót annak a városnak a nevével, ahol felnőttem. Így mikor sporteseméyekre jártam, ezt a zászlót vittem magammal itthon s a világban s lobogtattam ezerrel.
Viszont már régóta nincs igazából kötődésem ahhoz a városhoz (leszámítva persze az emlékeket). Sokáig külföldön éltem. Visszaköltöztem, most egy teljesen más településen élek.
Az emberek többsége nem él egy településen egész életében. Ha költöztök ide-oda-jobbra-balra, csináltattok új zászlót? Ki hogy cselekszik? Hogy álltok ehhez a témához? Szerintetek mi a jó, helyes, javasolt?
Persze, tudom, mindenkinek magának kell döntenie a saját érzései szerint, de mégis kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik erről a témáról.
Ezt most komolyan kérded? :)
Alapvetően foci, de lehet ez vizilabda, kézilabda, de bármi más is. Olimpia, EB, VB, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!