Lehet így fogyni?
Őszíntén a táplálékrendemen nem nagyon szeretnék módosítani, vagy max egy kicsit csak. Alapvetően elég keveset eszek.
Úgy tudom fogyni úgy lehet, ha több kalóriát égetek mint amennyit beviszek. Ebből arra következtettem, hogy ha eleget sportolok, sikerül fogyni.
Nem tartom magam kövérnek, sőt viszonylag vékony vagyok, de sajnos egy kis pocakot felszedtem még a covid ideje alatt, és el szeretném tüntetni. 180cm 21F 72KG
Most kb egy hete kezdtem sportolni, napi 9km-t biciklizek, és mellette pár felülés és fekvő
Reagálva a 2. hozzászólóra, valószínűleg, ha ilyen kicsi súllyal ehhez a magassághoz úgy látod, hogy van egy kis pocakod, akkor "skinny fat" lehetsz.
Valószínűleg érdemes lenne fogyás helyett inkább izomtömeg növelésében gondolkoznod.
Köszi a válaszokat
Gyors rákerestem, hogy hogy is néz ki a skinny fat :'D Igen valami olyasmi
Az első válaszólóhoz visszatérve, milyen sajáttestsújos gyakorlatot javasolsz hasra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!