Miskolcon van olyan hely, ahova elmehetek boxzsákot ütni dühlevezetés céljából?
Viccesen hangzik, de tényleg sok bennem a felgyülemlett indulat. Nézegettem neten, de csak olyat láttam, ahol edzésre lehet járni. Viszont én csak önállóan oda szeretnék menni, kérni egy pár boxkesztyűt és szétütni egy boxzsákot. :D
Ha valaki tud ilyen helyet, ahol van erre lehetőség, ne tartsa magában.
Vegyél otthonra egy (vagy több) tetszőleges méretű boxzsákot, zsákoló kesztyű(ke)t, és el sem kell menned otthonról, fizetned sem kell teremhasználati díjat azért, hogy levezesd a feszültséged.
Én boxoló vagyok, és a ház alagsorában csináltam magamnak egy komplett boxtermet ringgel, és minden szükséges felszereléssel, valamint multifunkciós kondigépekkel és kézi súlyzókészletekkel.
Az utcában lakik két boxoló haverom, és a környéken másik 4-5, úgyhogy szinte minden nap ki van használva minden eszköz. Ha nem boxolásra, akkor kondira, vagy szaunázásra és jacuzzizásra.
Egyszeri befektetés, és az sem baj ha csak 10-15 éven belül térül meg. Bár a mostani árak mellett inkább hamarabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!