Hogyan növelhetem a magasságom?
Igazából magassabb szeretnék lenni,19f, 182 cm vagyok de még szeretnék nőni vagyis legalább nyújtani a felépitésem,nemtudom hogy kéne helyesen megfogalmazni :D
Jàrok futni,biciklizni,mostanság elkezdtem nyújtani meg gyakorlat szerüségeket amivel javítható a tartásom ami hátha növeli a magassàgom.
Mit tudnátok ajánlani valami gyakorlat típus vagy sport amivel növelhető?
Sehogy.
Van muteti megoldas, de az hulyeseg
A magasság nem növelhető felnőttként, elsősorban genetika, másodsorban gyerekkori életmód eredménye (régen alacsonyabbra nőtte az emberek a genetikai potenciálnál a gyerekkori hiányos étkezés és fizikai munka miatt).
A műtéti megoldások meg ártanak a szervezetednek (csontoknak, izuleteknek, izomzatnak).
A 182 centiddel amúgy nem tudom mi a bajod, kicsit magasabb a teljes férdi populáció átlagánál, és átlagos a korosztályodban.
Magasság nem növelhető ha már lezárult a növési időszakod.
Még ha növésben vagy akkor is csak annyit tudsz csinálni hogy változatosan eszel, de a genetikád van a legnagyobb hatással a magasságodra.
182 cm teljesen jó magasság már szerintem.
Jah semmiképp nem akarom műtétni magam de azért nem lehet azt mondani hogy nem lehet nőni semmitől csak a genetikan múlik.
Pl ott van a kosár,az logikus hogy az egy olyan sport amitől jobban növekedel
6# de az is genetika, általában a casládban is magasak.
vannak növik is, de az fiatalon kell kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!