Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg nem fogok fejlődni ha...

Tényleg nem fogok fejlődni ha kondi mellett focizok?

Figyelt kérdés
Profi szinten fociztam, de már nem. Csak haverokkal szoktam eljárni hetente 1x. A kondiban azt mondták, hogy ha focizok az edzés után akkor az nem ért semmit. Nem gondoltam ilyenre, meg elég furán hangzik. Bocsánat ha hülye kérdés, de nagyon kezdő vagyok még a testépítés területén.

2023. szept. 13. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem fog érni? A gyúrás a foci előtt, vagy a foci a gyúrás után? A gyúrás után miért ne focizhatnál, pláne hetente össz-vissz egyszer, hiszen az lószar. Mindegy, hogy mit csinálsz gyúrás mellett, ha megvan a progresszió a súlyzós edzésterveden, és megvan az elegendő kalória/fehérje az étrended által, akkor fejlődni fog az izomzatod, foci ide vagy oda.
2023. szept. 13. 20:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Az edzés nem ér semmit arra gondoltam.
2023. szept. 13. 20:57
 3/13 A kérdező kommentje:
A gyúrásra* :D
2023. szept. 13. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor ezt megválaszoltam.
2023. szept. 13. 20:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól írták, nem ilyen apróságokon fog múlni. Ezt biztos olyan mondta neked aki 5 éve ugyanakkora súlyokat használ és edzés után egyből keveri be a bcaa-t.
2023. szept. 13. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség szerintem is.

Lantos Johnny is focival kezdte és mellé járt edzeni és sokkal jobban ment utána a foci. Az más tészta, hogy végül a kondinál maradt.

2023. szept. 13. 21:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Csatári Ervin naturál testépítő nagyon komoly formával nyert több bodybuilding versenyt élsport szinten űzött kerékpározás mellett. Akkor nehogy már te hetente egyszer ne mehess el focizgatni. Szerinted a heti egy focizáson fog múlni a bicepszed kereksége?
2023. szept. 13. 22:24
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
A legtöbb testépítő úgy gondolja, hogy a kardió egy ördögtölvaló gonosz dolog
2023. szept. 14. 06:49
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
mennyire vagy képbe a kaloria számolással kérdező?
2023. szept. 14. 09:39
 10/13 anonim ***** válasza:

"legtöbb testépítő úgy gondolja, hogy a kardió egy ördögtölvaló"

Nem, a legtöbb testépítő tudja, hogy a kardió fontos, és hogy amennyiben az egyén étrendi kalóriabevitele rendben van, akkor semmiben nem befolyásolja az izomépítést. Aki szerint a kardió ördögtölvaló, mert leépíti az izmot, me a többi idiótaság, azok a nulla tudással rendelkező hobbigyúrósok, akik olya buták edzés és táplálkozás terén, mint egy hintaló, de osztják az észt a befolyásolható kérdezőnek.

2023. szept. 14. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!