Küzdődsportolók akinek pacemakere van?
Figyelt kérdés
Nekem van, volt egy komoly szívelégtelenségem is amiből felgyúgyultam. Testépítést és nehéz súlyos edzést engedélyezte az orvos, intenzív kardiót is bírom, semmi bajom. Sőt, kevesebb rekeszrángást érzek mióta edzek. Elvileg titániumból van így ha az autó üt el sem lesz túl sok baja, csak rohadt fájdalmas ha ott ér ütés (tapasztalat). Esetleg annyit tudok hogy megtanítanak harcolni, elvileg jó az önbizalomnak. Ismertek ilyet? 23f2023. aug. 27. 18:47
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, hogy ismer e valaki ilyet.
2023. aug. 27. 18:47
2/2 anonim válasza:
szevasz öcskös nekem is most rakták be alszívelegtelenség miatt én 20éve edzek 30 éves vagyok,súlyzós edzés leginkább de minden volt engem legjobban zavar hogy nagyon látszik😡elvileg nekem is nagyon súlyos szívelégtelenségem van ebből a gyakorlatban semit.nem.érzek,sose fulladtam meg sose volt semmi tünetem pedig nagyon intenzív edzést és fizikai munkát végeztem,szerintem a kuzdosport nem a legszerencsesebb ha rávágnak de az edzésre is ezt mondja a doki dehát ez az életem ha menni kel menni kell🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!