Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthon edzők!Ilyen melegben...

Otthon edzők!Ilyen melegben szoktatok edzeni?

Figyelt kérdés
Amikor 30 fok van a lakásban.
2023. aug. 21. 23:58
 1/5 anonim válasza:
100%
Igen
2023. aug. 22. 00:16
 2/5 hosszúhajú ***** válasza:
100%
nem megy. inkább bicajozok és nagyon sokat sétálok, jövök megyek a természetben. egy nagy erdei sétával pótolom. vagy ha bírom futok. nyáron mindig ez van, ezt már eleve bekalkulálom, és nyárra természetjárást bicajt ( futást ) végzem sportnak. ja. kerted nincs? anyámnak van, ha ott vagyok este ugráló kötelezem a kertben.
2023. aug. 22. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
persze
2023. aug. 22. 05:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem középiskolás koromban unokatestvérem garázsában volt berendezve a home gym, ahol ha kinn 35 fok volt, akkor a garázsban 45 fok, úgyhogy úgy edzettünk, hogy lenyomtunk egy sorozatot a garázsban, aztán rohantunk ki az udvarra, mert még a kinti 35 fok is megváltás volt a benti 45-höz képest, elég volt a sorozatok idejére bent tartózkodni.

Aztán érettségi után elköltöztem egy panelház ötödik emeletére albérletbe, ahol szintén nem volt klíma, mégis otthon edzettem. Halál tudott lenni a hőfok, de számomra sosem volt opció a diszkomfort érzés miatt edzést kihagyni. Ma már egy olyan lakásban élek, ahol van klíma, szóval ez a gond amúgy is a múlté, de a mai napig előfordul, hogy olyan konditeremben edzek le, ahol se klíma, se ventillátor, mégis vagyunk ott sokan. Az bőven nagyobb pusztulat, mint amikor otthon a home gymben van meleged.

2023. aug. 22. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Erősíteni szoktam otthon.

Hát, anno, még klíma nélkül nem ment.

Eleve túlmelegedve, legyengülten jutottam el odáig és nem volt energiám.

Így, hogy van klíma, rövid távon viszont bírom a meleget, merthogy heti egyszer találkozom az edzővel, oda bicaj, vissza bicaj.

Elismerés nem a klímásoknak, hogy tudtok funkcionálni!

2023. aug. 22. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!