Otthon edzők!Ilyen melegben szoktatok edzeni?
Nekem középiskolás koromban unokatestvérem garázsában volt berendezve a home gym, ahol ha kinn 35 fok volt, akkor a garázsban 45 fok, úgyhogy úgy edzettünk, hogy lenyomtunk egy sorozatot a garázsban, aztán rohantunk ki az udvarra, mert még a kinti 35 fok is megváltás volt a benti 45-höz képest, elég volt a sorozatok idejére bent tartózkodni.
Aztán érettségi után elköltöztem egy panelház ötödik emeletére albérletbe, ahol szintén nem volt klíma, mégis otthon edzettem. Halál tudott lenni a hőfok, de számomra sosem volt opció a diszkomfort érzés miatt edzést kihagyni. Ma már egy olyan lakásban élek, ahol van klíma, szóval ez a gond amúgy is a múlté, de a mai napig előfordul, hogy olyan konditeremben edzek le, ahol se klíma, se ventillátor, mégis vagyunk ott sokan. Az bőven nagyobb pusztulat, mint amikor otthon a home gymben van meleged.
Erősíteni szoktam otthon.
Hát, anno, még klíma nélkül nem ment.
Eleve túlmelegedve, legyengülten jutottam el odáig és nem volt energiám.
Így, hogy van klíma, rövid távon viszont bírom a meleget, merthogy heti egyszer találkozom az edzővel, oda bicaj, vissza bicaj.
Elismerés nem a klímásoknak, hogy tudtok funkcionálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!